Cellulose Isolering problemer

January 13

Typisk, er der to typer af isolering, der bruges i boliger, cellulose og glasfiber. Mens Glasfiber er blevet det fremherskende materiale, bruge mange isolatorer stadig cellulose. Isolering er generelt blæst løs eller installeret i batts. Isolering bør være til stede i loftsrum rum og væggene til at gøre et hjem energi effektivt. Isolering tjener til at holde varme og kolde luft i at flygte hurtigt på ydersiden. Isolerende et loftsrum rum eller loft ordentligt er en af de enkelt, største energi omkostningsbesparende foranstaltninger en boligejer kan tage.

Specifikationer

Cellulose er det væsentlige, genbrugspapir. Papiret er behandlet med borsyre, natriumborat eller ammonium sulfat for at øge dens flamme retardering evne. Cellulose er en organisk materiale.

Vægt

Cellulose er omkring tre gange tungere end glasfiber. Mens cellulose har en lidt højere isolerende faktor (eller R-værdien) pr. tomme, har det også en bilæggelse faktor som glasfiber ikke gør. Dette betyder, at det tager mere cellulose til at gøre det samme job. Dette kan være et problem, især i ældre huse, når vægten af isolering overstiger det, der i loftet kan være i stand til at støtte. Dette vil forårsage drywall mellem loftet bjælker til at bøje.

Renlighed

Cellulose, på grund af det materiale den er lavet af, har tendens til at være meget støvede. Dette er en faktor, når du installerer og kan være et problem, hvis pladsen er et område, der kan bruges til opbevaring eller adgang til regelmæssigt. Når cellulose er forstyrret, skaber det en betydelig mængde af støv.

Holdbarhed

Cellulose er meget mere tilbøjelige til at fastholde vand eller forblive fugtigt, hvis det bliver vådt. Dette kan medføre skimmelvækst, især på grund af dens organiske natur. Selvom cellulose tørrer helt, er det almindeligt for isolering til at udvikle en crusty overflade fra processen, som fører til en uønsket dampspærre og ekstra fugtproblemer.

Sikkerhed

Mens cellulose isolering er behandlet for flammen retardering, er det ikke ild resistente eller en klasse A materiale. Cellulose kan ulme hvis i kontakt med en varmekilde. Denne smoldering vil rejse gennem cellulose isolering og kan nå træ eller andre mere brændbare materialer. Der er også bekymring over de flammehæmmende kemikalier ikke varig på cellulose. Det faktum, at flammen retardering ikke er iboende i produktet, men en yderligere produktion skridt, efterlader bekymringer om kvalitetskontrol muligheder.

Skadedyr

Selv om dette problem er mindre udbredt, som følge af tilsætning af pesticider i cellulose, er en bekymring gnavere og andre skadedyr nesting i materialet. Cellulose er dybest set papir, og det er attraktivt for mange dyr som redemateriale.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com