Hvordan du installerer galvaniseret kæde Link hegn

July 13

Hvordan du installerer galvaniseret kæde Link hegn

Chain link hegn giver sikkerhed til dit hjem, øger privatliv og begrænser børn og kæledyr. Ved hjælp af galvaniseret hegn tåler naturlige udendørs elementer uden Rust, dermed tjener som en langsigtet investering. Sådan et hegn er typisk lavet af linje og slutningen indlæg og en jernbane, der er fastgjort ved hjælp af caps. Spænding bands holde spændingen ledninger på hver post at øge stabiliteten i struktur og distribuere vægt og spændinger. Før du begynder, indhente alle byggetilladelser, der er nødvendige i din jurisdiktion.

Instruktioner

•Pound træ indsatserne i jorden hvor slutningen stillinger, også kaldet de terminal indlæg, kæde link hegnet vil være og vind snor rundt om dem. Måle længden af strengen til at bestemme mængden af galvaniseret kæde du har brug for.

•Dig huller til udgangen stillinger ved hjælp af en post hul gravemaskine. Holde hvert hul 8 inches lang og 20 til 30 inches dyb. Generelt, højden af indlæg efter installationen skal matche højden af hegnet plus 2 inches. Markere indlæg i denne højde med malertape at vise linjen jorden.

•Mix en batch af beton efter anvisningerne på posen. Hæld beton i et hul indtil en tredjedel fuld. Sæt en indlæg lodret i hullet, indtil den markerede linje omkring det, og kontrollere, at det er plumb. Fyld hullet med beton indtil et par inches fra kanten og overlade det til at helbrede. Gentag denne procedure for at installere de resterende terminal indlæg i hullerne.

•Køre den streng mellem terminal stillinger langs hegnet linje, 4 inches under toppe. Strengen, der markerer højden af line indlæg, at du kan installere 9 til 10 fod fra hinanden langs hegnet linje. Markere steder for linje stillinger på jorden og grave huller 6 inches lang og 20 til 24 inches dyb. Sæt line indlæg i beton på samme måde som de terminal indlæg, og lader til at helbrede.

•Sæt spænding band, Bered band og bogføre cap på hver terminal indlæg. Slip et loop cap på slutningen af hver linje indlæg. Indsætte et stykke top jernbane rør gennem løkken hætten af den første linje indlæg. Slutte det til den tilstødende terminal indlæg ved hjælp af en bandage band. Fortsæt denne proces på hver terminal post langs hegnet linje.

•Sæt top jernbane røret til resten af hegnet linje, skære det når det er påkrævet med en nedstryger. Tilslutte rør sektioner ved hjælp af top jernbane ærmer.

•Unroll galvaniseret hegn på jorden, i nærheden af den første terminal indlæg. Slip spændingen bar i slutningen, der står over for den terminal indlæg. Hold hegn og Deltag spænding bar til indlæg med jævnt fordelte spænding bands. Gå langs hegnet linje holder hegn, og løst binde det til top jernbane ved hjælp af slips ledninger hver 3 fod. Når du har nået den næste terminal post, unbend skank af en top og bund strand med tænger og vride stranden.

•Slip en spænding stang 36 inches inde i anden terminal stillingen. Tilslut hegnet aftrækker til post og spændingen stangen, og strække hegn for at trække det stramt. Fjerne wire slips og slappe af overskydende hegn. Slip spændingen stangen til slutningen af hegn og slutte det til post ved hjælp af spænding bands. Fjerne hegnet aftrækker og stangen det er tilsluttet. Installere wire bånd hver 12 inches for at tilslutte sig hegn til hegn post. Gentag denne proces på de resterende terminal stillinger.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com