Sådan Fix en smuldrende konkrete gangbro

July 14

En gangbro, der er i alvorligt forfald kan være farlige for enhver, der bruger den. Hvis din gangbro er udstenede, revnet og smuldrende, skal du reparere den. Du kunne nedrive det og starte forfra, men det er meget nemmere – og billigere--at bruge et polymer-baseret resurfacing agent til at tilføje en tiltrængt lag af beskyttelse. Resurfacing din gangbro kan gendanne dens sikkerhed og dens udseende.

Instruktioner

•Fyld i alle revner på overfladen med konkrete reparation caulk. Skær spidsen af røret med en 45-graders vinkel og indsætte det i en fugepistol for nem anvendelse. Glat caulk med en spartel.

•Mark enhver udvidelse leddene med gaffatape. Lægge en stribe tape over hver fælles, så de ikke vil blive fyldt, mens du resurfacing. Leddene tillade betonen til at udvide og kontrakt.

•Indstil straight-kant boards (two-by-fours eller en-af-seksere--hvad er handy) ned til at ramme begge sider af gangbro. Drive indsatserne i jorden ved siden af bestyrelser til at sikre dem i en oprejst position. Disse indramning bestyrelser vil hjælpe holde niveauet resurfacing konkrete og forhindre dig i at miste nogen af det.

•Mix resurfacing beton. Hæld hæld 2 1/2 Potter vand og en 20-lb. pose af konkrete resurfacer i en stor spand. Bland med en boremaskine og blande pagaj i to minutter.

•Pour mix på gangbro overfladen og sprede det med et fladt stål murske. Tilføj tekstur af forsigtigt fejer en push kost over den våde overflade. Fjern gaffatape fra leddene og lad overfladen til angivet til 24 timer.

•Fyld en maling bakke med et klart vandbårne murværk sealer. Anvend sealer på gangbro overfladen med en maling rulle. Lad sealer tørre i 24 timer inden brug af gangbro. Sealer vil beskytte beton elementer og hjælpe med at forhindre skader.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com