Hvordan til at reparere fuger i badeværelse

07/17/2012 by admin

Hvordan til at reparere fuger i badeværelse

Halvtosset eller korroderede fuger i badeværelset gør hele flisebelagt overfladen ser dårligt, og problemerne, der faktisk kan være langt mere alvorlig end. Injektionsmørtel formodes for at forhindre fugt i at komme under fliserne. Hvis injektionsmørtel er beskadiget, kan undertiden fugt komme igennem, forårsager fliser til knæk eller komme løs. Reparation af injektionsmørtel kræver grave ud den gamle materiale og anvende nye fuger.

Instruktioner

•Dig ud af de gamle fuger mellem fliser overalt hvor det er beskadiget, ved hjælp af en injektionsmørtel sav. En injektionsmørtel så ligner en tyk barberblad på et håndtag. Skrabe saven frem og tilbage over injektionsmørtel, bryde ind i overfladen og grave ned. Grave ud hele længden af injektionsmørtel sammen med hver flise, hvor injektionsmørtel linje har nogen skader overhovedet.

•Suck støv og snavs med en vakuum slange at få området fuldstændigt rent.

•Pour omkring 1 tommer vand ind i bunden af en spand. Dække det med nogenlunde den samme mængde strøm injektionsmørtel. Rør det kraftigt med din drywall kniv. Tilsæt mere vand og mere pulver, skiftevis, indtil injektionsmørtel er sammenhængen i tykt mudder. Gøre nok injektionsmørtel til at fylde alle leddene du gravet ud.

• Lad injektionsmørtel sidde i spanden i 10 minutter. Rør det igen.

•SCOOP op nogle fuger med din gummi fuger murske. Tryk på det straks ind på en af de åbne fælles linjer. Køre murske over fælles i en 45 graders vinkel, skrabe det fast og trykke på injektionsmørtel ind i leddet. Gentag for hver åbne fælles.

• Lad injektionsmørtel sidde i leddene i 10 minutter. Tør ned fliserne med en fugtig svamp at glatte injektionsmørtel linjer og fjerne de resterende injektionsmørtel fra overfladen af fliserne. Lad injektionsmørtel angivet til 48 timer før ved hjælp af overfladen.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du fjerner den beskadigede fuger.

Relaterede artikler