En kloak lugt fra badeværelset vask afløb

July 18

En kloak lugt fra badeværelset vask afløb

En kloak lugt, der udsender fra badeværelse vask afløb kan få dig til at gå i panik. Den stærke lugt kan hurtigt fylde dit badeværelse med en ubehagelig lugt. Mens det kan lugte farlige, består kloak lugt normalt af problem, at du kan lave dig selv. Bestemmelse af årsagen til kloak lugt kan hjælpe dig forhindre vender tilbage i fremtiden. Hvis du ikke kan fjerne kloak lugt dig selv, konsultere en blikkenslager for at sikre, at du ikke har en alvorlig VVS problem.

Synke Trap

Når du ikke bruger badeværelse vask ofte, kan vask fælden blive tør. Vask fælden er normalt formet som et U, S eller Jørgensen; Du kan finde det under vasken. Vand sidder i vasken fælde skaber en forsegling mellem kloakledning og kloak gas ventilation. Hvis vasken fælde tørrer, fylder kloak lugt rummet. Løbe vand ned vasken afløb mindst en gang om måneden for at undgå fælden fra tørring. Hælde 5 teskefulde af mineralsk eller vegetabilsk olie ned vasken afløb kan hjælpe med at forhindre vand fordamper så hurtigt.

Synke overløb

Overløb på badeværelse vask kan havnen kloak lugt. Kig efter et lille hul, som ligger på toppen af vasken, der forbinder til bunden af vasken. Dette hul kan indeholde en ophobning af snavs over tid. Fjerne slim opbygning ved at indsætte en lille flaske børste ind i hullet for at fjerne så meget snavs som muligt. Hvis dit vand afløb til en by kloaksystem, hæld en lig løsning af klor blegemiddel og vand i hullet med en kalkun baster eller sprøjte. Aldrig hælde klor blegemiddel ned overløbet, hvis du har en septiktank, fordi det kan dræbe de bakterier, der er nødvendig for at fjerne affaldet.

Bakterier

Bakterier kan opbygge i badeværelse vask afløb og forårsage en foul kloak lugt. Bakterierne fortsat at yngle i vasken afløb, og en tyk film bygger inde i nedløbsrøret. Hvis du bemærker lugten, når du løber vand ned vasken afløb, bakterier er normalt skyldige. Fjern så meget af oprustning som muligt ved at fjerne vasken afløb. Indsæt en flaske børste i røret og fjerne så meget af resten, som muligt. Hæld klor blegemiddel ned vasken afløb, hvis vandet afløb til en by kloaksystem. Blegemiddel vil dræbe bakterier, avl.

VVS Problem

Hvis kloak lugt forbliver, kan du have en farlig VVS problem, der skal fastsættes. En pipe leak, segl eller aftræk skal muligvis repareres. Hvis du ikke kan fjerne lugt dig, kontakt en professionel til at inspicere badeværelse vask afløb VVS og de omkringliggende VVS-installationer. Hvis kloak lugt lugter som naturgas, kontakt din lokale gas utility selskab--du kan have en gas lækage i hjemmet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com