Udbredelsen af en Lodgepole Pine

July 18

Grundejere vokse lodgepole pines som et kommercielt afgrøde eller en pryd træ. Dyrke de træer, der vokser langsomt og kan leve i århundreder, kræver nogle tålmodighed. Selv om almindeligt startede fra frø, kan lodgepole pines overføres på andre måder, herunder ved hjælp af en gren tilbage på en klippe træstub. Derudover er træer for transplantation tilgængelige på planteskoler eller træ gårde til pryd plantning.

Plantning frø

Lodgepole pine plantefrø i nøgne jorden i foråret, kort efter afslutningen af sneen smelter. Frøene spire når jordens temperatur er omkring 50-80 grader Fahrenheit. Planter har brug for fuld sollys, uden skygge eller konkurrence fra de omkringliggende planter. Planter har også en lavvandet rodsystem, der kræver fugtig muld.

Nye vækst fra træstubbe

Stubbe af lodgepole pines kan vokse et nyt træ. En gren tilbage på stumpen kan blive den nye leder eller hovedstammen af træet. Lodgepole pines formeret på denne måde vokse hurtigt, da træet begyndt med et fuldstændig rodsystem gearet til et stort træ i stedet for en sætteplante.

Træ tæthed og vækst

Plante ornamentale lodgepole pines ca 25 fødder fra andre træer eller hindringer i det indre landskab. Plante træer til tømmer- eller til en sats på omkring 600 per hektar. Forvent træerne, nå en højde på op til 24 fod i omkring 20 år. Lodgepole pines i sidste ende nå højder på omkring 80 fod, men de kan tage op til 70 år for at gøre dette.

Naturlige formering

Naturlige formering af lodgepole pines opstår fra frø faldt af træerne. Frøene kan også spredes rundt på hjemmesiden, under skovningsoperationer eller endda under skovbrande. Skrøbelige første år sætteplante er modtagelige for tørke, gnaver skader og tramper af husdyr og vilde dyr. Dette holder træerne overproduktion i naturen og forårsager høj lokaliserede populationer, der ville stunt planter vækst.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com