En naturlig måde at slippe af med hvepse & bier

July 18

En naturlig måde at slippe af med hvepse & bier

Bier og hvepse er en vigtig del af økosystemet og er ansvarlige for spredning af pollen og honning. Men når de kommer i kontakt med personer de kan undertiden blive aggressive, især hvis de er i nærheden af deres bistade. Hvis du kun har et mindre problem, kan du ønsker at bruge en enkel og naturlig måde at slippe af med hvepse og bier - helst en, der ikke involverer sprays og pesticider, der kan være skadelige for kæledyr og børn.

Instruktioner

•Build en vand fælde ved hjælp af barberblad til skåret toppen af en 2-liters plastic drikke flasker. Skære en del af flasken, der har skrue toppen og smide det væk. Fylde resten af flasken med vand omkring halvvejs. Smøre syltetøj eller peanut smør over ydersiden af skuldrene af flasken.

•Skub vil skuldrene af flasken ind i nederst del, så det omvendt tilbage ind i sig selv. Tape flaske på plads, således at sig ikke affyre ud igen. Bi eller hveps vil vil blive tiltrukket af syltetøj eller jordnøddesmør, men falde i vandet og drukne.

•Tilføj et par dråber opvaskemiddel. Dette vil trække bi eller hveps og holde dem fra vandtrædning, dræbe dem hurtigere.

•Look for alle mulige post sites til dit hjem for hvepse og bier. Dette omfatter ventilationskanaler, revner i døren skærme, vinduer og skorstene. Reparere dem for at forhindre yderligere indtastning af hvepse og bier ind i dit hus.

•Sæt fælden i områder, hvor bierne og hvepse er mest aktive. Hvis du har flere aktive områder foretage en fælde for hvert område.

•Kontrollér fælder hverdagen og Tøm dem ud og erstatte vandet efter behov. Du skal også erstatte agn efter behov - helst hver par dage til at holde det frisk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com