Prydplante kirsebærtræ med torne

July 22

Prydplante kirsebærtræ med torne

Når du ønsker for at forbedre din værftet, kan din første tanke være at plante blomster og buske. Et andet valg for en forbedret landskab er en pryd træ. Kirsebærtræer, kommer mens tænkt som et frugttræ, også i sorter, der dyrkes for deres smukke blomstring vane og overordnet form. Efter blomstring giver deres spredning af hele grene rigelig skygge.

Prunus

Tilhører Rosenfamilien, slægten Prunus, er kirsebærtræer en del af en samling af både stedsegrønne og løvfældende træer. Denne gruppe omfatter fersken og blommetræer, nektarin, mandel og abrikos. En fælles faktor for denne gruppe er deres prangende foråret blomstrer. Mens kendt for deres lækre frugt, er mange vokset bare for deres springtime Vis af blomster, hvilket gør dem en smuk prydplante tilføjelse til gården.

Sort kirsebær

Vilde sort kirsebær (Prunus serotina), i modsætning til andre kirsebærtræ sorter, har oftest torne. Fundet i østlige Nordamerika, prøver er gennemsnitlige størrelse. Barken er ikke glat, men snarere ligner en for meget kartoffel chip. Frugten bliver sort, når den er moden.

Eftertragtet for sin træ, da det er kun reddes kirsebær træ træ, det er brugt i udstrakt grad i møbler og kabinet arbejde. Det er ikke almindeligt plantet som en prydplante modellen.

Voksende Info

Beskæring er sjældent nødvendigt, skal andre krav være mødes for at vokse en tiltalende ornamentale kirsebærtræ. Jorden skal være løs og godt kulsyre. Det skal løbe hurtigt for at undgå stillestående vand, selvom træet foretrækker jord er fugtig. Fuld sol er også vigtig. skyggefulde træer vokser ikke godt, og heller ikke har høj kvalitet blossom skærme.

Problemer

Den bedste måde at minimere sygdommen og insekt invasioner er at bevare træets sundhed med korrekt vanding og gødning, efter behov. Forsigtig rundt om træet, da Barken er tynd og kan blive beskadiget af plæneklippere eller trimmere. Være på udkig efter træ fordærve, root rot, bladpletter--enten svampe- eller bakterieinfektioner, såvel som forskellige insekter. Telt larver, bladlus og Udvisningshamre påvirker mest almindeligt kirsebærtræer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com