Fakta om Cypern træer

July 22

Fakta om Cypern træer

Cypresser, som kan være i slægten cypres eller Chamaecyparis, er i familie Cupressaceae (cypress). Cypres er udpeget som en nåletræ, en gruppe af omkring 12 slægten. Cypres-slægten er stedsegrønne, og dermed populær prydplante grunde, men de kan også tjene en praktisk formål som et læhegn.

Typer

Der er omkring 20 medlemmer inden for familien Cupressaceae, der betragtes som cypresser. Fra denne gruppe, der kan vælges fem repræsentanter: Arizona (cypres arizonica); Monterey (cypres macrocarpa); Italiensk (cypres sempervirens); Mexicansk (cypres lusitanica); Sargent (cypres sargentii). Der er cypresser mærket som forskelliger pine, og disse er inden for Actinostrobus og Callitris slægten.

Funktioner

På den lave ende, kan en ældre italiensk cypress nå en højde 40 til 60 fødder, mens Monterey har højst 100 fod. Cypress kegler adskiller sig fra kogler ved at de er små og ovale. Bladene af en cypress er små og nål-lignende. Leaf farveområder fra grøn til mørk-grøn, undtagen den mexicanske, der har blå-grønne blade.

Klima og levesteder

Monterey trives i moderat vejr, og er hjemmehørende i den centrale og kystnære Californien, men foretrækker fuld sol. Italienske kan findes langs de vestlige, sydlige og østlige kyststater og også foretrækker fuld sol. Sargent vokser i hele Californien og i dele af Hawaii, på betingelser, som den Redwood og Douglas fir også er også fundet.

Positive aspekter

Alle typer af cypres træ anses varigt byggematerialer til indvendige og udvendige applikationer og marine køretøjer. Hver type af cypres, gennem unge blade og kviste og frø, give mad for dyrelivet. Men cypresser er ikke begunstiget af domesticerede dyr, selv om unge træer kan fodres på. Monterey kan modstå en lang række jordbundstyper fra sur til alkalisk. Den italienske og den Arizona kan overleve i tørke og tørre klimaer. Mexicanske kan overleve i næringsfattige jord.

Negative aspekter

Alle cypresser kan blive stresset i alt for tørre regioner eller alt for våd eller kolde forhold. Tørke vil sandsynligvis påvirke træer i områder, der modtager fugt, såsom den californiske kyst. Alt for våde og kolde forhold vil forårsage stress i træer, der er fundet i syd og sydvest og nordlige Mexico.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com