Kan jeg bruge citronolie på min granit tabel?

July 23

Kan jeg bruge citronolie på min granit tabel?

Granit er natursten, der er blevet brugt til at gøre borde, møbler og bordplader, og som har forskellige andre kreative bruger i hjemmet. Hvert stykke af granit er så forskellige og granit krystallinsk sammensætning giver det en porøs overflade. De særlige kvaliteter af granit er hvad appellerer til mange mennesker til brug i hjemmet; granit kan oprette en accent alle dine egne. For granit er høje og pleje bør tages til korrekt rense og vedligeholde funktioner af din investering; ordentlig pleje vil sikre, at granit holder i mange år.

Sammensætning af granit

Granit er en meget porøs sten, lignende overflade sammensætning til marmor, kalksten og travertin. Finde korrekt rengøring og vedligeholdelse regimentet til granit kan være problematisk. Med overfladen af granit er så porøst og hvert stykke varierende i sine kemiske og krystallinsk sammensætning, bør der ikke anvendes nogen rengøringsprodukt, der vil suge ind i overfladen. Tim Carter af askthebuilder.com, hedder det, at olier eller noget fedtet bør aldrig blive brugt på granit, da det vil suge ind i den porøse overflade. Derfor bør citronolie eller enhver form for olie, ikke anvendes på granit. Når granitten er forseglet korrekt, overfladen er lidt mere holdbart, men væsker og noget, der kan plette (som fødevarer eller vine) kan sive igennem sealer, så forsigtighed bør anvendes, hvis disse vil blive fastsat på granit tabel eller køkkenbordet.

Rengøring

Eventuelle pletter på granit bliver permanent, hvis ikke renset ordentligt før forsegling. Væsker og olier, kan som nævnt, suge ind i granit og bo der. Skrappe rengøringsmidler med slibemidler bør aldrig anvendes. Anbefales varmt vand og en mild fad vaskemiddel. Mange mennesker bruger glas renere på deres granit, der fungerer godt, så længe det er sprøjtet på rag og ikke direkte på granit overflade. Fordi glas renere fordamper hurtigt vil det ikke efterlade nogen rester, der kan optages i granit. Pletter kan være nødvendigt at fjernes af en professionel, fordi eksperimentere med hjem rengøringsmidler til at fjerne dem ikke er anbefalet.

Forsegling

Tim Carter anbefaler forsegling granit med de dyreste kommercielt baseret produkt rådighed for at sikre et kvalitetsmærke. Dette bør gøres så ofte som fabrikanten antyder af det produkt, du bruger; et kvalitet produkt sealer kan vare op til 10 år. Korrekt forsegling af granit er bydende nødvendigt at langsigtede skønhed og udholdenhed. Carter anbefaler at købe fra en lokal granit fabrikator og anvende flere tynde lag eller leje en kvalificeret granit fabrikator for de bedste resultater.

Polering

Granit kan være poleret til en høj glans finish. Dette gøres efter sealer anvendes og er grundigt tørret. Buff granit bruger en terry klud badehåndklæde for at gøre det skinne. Professionel fremstilling kan buff i granit med en orbital raspning maskine. Der er granit vedligeholdelse kits til rådighed for den gennemsnitlige person til at rengøre, genoprette og vedligeholde deres granit.

Beskyttelse og vedligeholdelse

Beskytte granitten ved at forhindre ru overflader i at glide hen over den. Undgå væsker eller olier (herunder citronolie) og noget, der potentielt kan plette eller suge ind i den porøse overflade. Bordskånere, beskyttende duge og doilies er nyttige i at beskytte granitten. Udfører nødvendig vedligeholdelse efter behov (rengøring, forsegling og polering af overfladen) sammen med ordentlig beskyttelse kan gøre granit sidste en levetid.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com