DIY træ opbevaring skure

07/25/2012 by admin

En opbevaring skur er en enkel, fritstående struktur, oftest lavet af træ. Det gør et stort indledende projekt til tømrer, og det endelige produkt er meget nyttigt, hvis du har ekstra ting til at lagre, som ikke passer inde i huset eller garage.

Design og konstruktion

Først skal du et robust fundament at bygge din stald. Instituttet består af en lille, niveau udgravning med en træ kant (lidt ligesom en sandkasse), fyldt med knust sten. Så vil du lægge pres-behandlet 4 x 4 bjælker på toppen af stenen, parallelt med hinanden, fordelt et par fødder fra hinanden, kører længden af din stald. Designe din stald, så disse træ fonde vil blive så tør som muligt, da fugt vil fremskynde deres forfald. Det gælder for resten af skuret, også.

Skur gulvet består af en serie af træ bjælker kører vinkelret på fundament tømmer med krydsfiner naglet på toppen.

Du vil derefter bygge skuret væggene på gulvet. Disse kan være ganske simpelt, bestående af et enkelt lag af konserveringsmiddel-behandlet træ brædder eller krydsfiner naglet til væg boards med væggen boards bygget på skur gulvet på strøer. Du kan også gøre dine vægge mere omfattende ved at installere flere lag af beskyttelse og isolering til at øge ydeevnen og levetid. Den vigtigste overvejelse er, at væggene kunne udholde elementerne. Især er utætheder, hvad du ønsker at undgå. Jo mere sikker dine vægge er, færre lækager vil du have.

Taget bør være lidt skrå for at forhindre, at samle, og dækket i weatherproofing for at modstå lækager. Hvis du skråtstille det mere stejlt, kan du tilføje en hems til din stald.

Din stald døre kan være ganske enkel. Sejlpinde døre er den nemmeste og mest ligetil at build. Disse består af en række brædder lagt side om side og forbundet med en zigzaggende mønster af afsatser og seler, installeret skuret foran.

Hvilken som helst Vinduer, du ønsker at installere i din stald kan udformes i behandlet træ.

Hvis du ønsker at bringe elektricitet til din stald, vil du har brug for tilladelse fra de lokale myndigheder til at passere elektriske ledninger udendørs. En enklere alternativ er at installere ovenlys og holde en elektrisk lygte eller lommelygte på klar af stald dør.

Når skuret, selv er fuldstændig, designe interiør der passer til dine opbevaringsbehov. Du kan installere en række reoler, siloer, pegboards, kroge eller frysere, ligesom du ville gøre i din garage.

Relaterede artikler