Abstrakt landskabspleje

07/28/2012 by admin

Abstrakt landskabspleje

Mange forskellige stilarter dikterer den måde at folk landskab deres værfter. Nogle vil vælge stilarter for at matche deres hus, som en klassisk græsplæne og haven til at matche et gammelt karakter hus. Andre mennesker dog vælge at tage en mere moderne tilgang til landskabspleje. En mulighed er at landskabet din ejendom på en abstrakt måde.

Asymmetri

I de fleste traditionelle mønstre er symmetri meget vigtig når landskabspleje. Ting matche ofte fra den ene side af ejendommen til den anden. Værfter, der stadig normalt ikke spejlbilleder af hinanden har modregning funktioner til at skabe balance. En mere abstrakt look stræber efter, og opnår, asymmetri opposition til den traditionelle balance af mere reserverede landskabspleje stilarter. Dette omfatter ideer såsom at have en stor funktion, som en blomst seng eller vand indslag, på den ene side af gården med ingen afvejning funktion på den anden.

Geometri

En interessant måde at skabe en abstrakt føler din have er at tænke geometri, ikke ved hvordan en gård skal se ud. Tænk på interessante figurer eller vinkler, om trekanter, firkanter eller endnu mere komplekse figurer, og derefter tænke på måder du kan oprette dem med din landskabspleje elementer. Du har figurer af blomsterbede, græsplæner, stier, møbler, hegn og mere til at eksperimentere med i oprettelsen af abstrakte former.

Abstrakt stykker

En anden måde at tilføje et stort abstrakt touch til værftet er at tilføje nogle ekstra funktioner eller stykker designet på en abstrakt måde. Mange værfter har en kedelig stykke af traditionelle skulpturer, en fugl feeder eller et springvand af en slags. Buck tendenser i dette område og i stedet vælge et stykke moderne kunst eller udendørs abstrakt skulptur i gården. Disse stykker er usædvanligt nok at de straks skal trække øjet og skabe interesse i din landskab.

Farve

Som med alt, hvad der siges at være i abstrakt stil, besidder farve potentialet til at tilføje meget til en abstrakt anlagte værftet. Ser til retmæssige abstrakte kunst for inspiration. Se, hvordan farve anvendes tilfældigt og off-balance og chokerende måder. Tænke på disse temaer, når såning planter, voksende blomster, installere funktioner eller ved at vælge materialer til brug i din værftet.

Relaterede artikler