Det bedste værktøj til at frakoble en tilstoppet Toilet

July 30

Det bedste værktøj til at frakoble en tilstoppet Toilet

Det bedste værktøj for unclogging stoppet op toilet afhænger af placeringen af tilstoppe. Træsko ofte forekomme på toppen af den toilet buede trapway, men kan glide endnu dybere.

Første overvejelse

Når du finder, at et toilet er tilstoppet, ønsker du ikke at skylle igen. Dette kan være din første impuls, men rødmen vil kun indgive blokering yderligere på plads mens skubbe vandet yderligere i skålen. Skålen vil derefter overløb, skabe flere bekymringer over oprydning og eventuel vandskade. En klog idé er at vende den toilet shut-off ventil helt til højre, forhindrer toilettet bliver skyllet indtil du unclog toilettet.

Lavvandede træsko

Bruge et toilet stemplet, som er en fast bestanddel i de fleste badeværelser, som dit første valg. Ikke blive afskrækket, hvis tilstoppe ikke fjernes med kun én runde af kaster. Fortsat kaster kan være behov for genstridige træsko, men husk at suge lavet af stemplet vil nå kun så dybt.

Dybere træsko

Et toilet snegl har et fleksibelt kabel, der slanger sig gennem toilet trapway og ned i afløbsrør, at gøre den mere effektiv i at nå dybere træsko end stemplerne. Sneglen enten bryder op tilstoppe eller tillader dig at trække tilstoppe tilbage ud af toiletkumme sammen med snegl.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com