Frugt & Berry planter

08/07/2012 by admin

Frugt & Berry planter

Blomsterne, der udvikler på mange buske, træer og endda nogle vilde blomster, give ofte frugter og bær. I mange tilfælde er frugter og bær spiselige af mennesker, ud over at være på menuerne i diverse former for dyreliv. I andre tilfælde holder frugt og bær på disse planter af æstetisk værdi, at bringe farve til anlægget, undertiden sine grene interessant gennem ensformighed af vinteren.

Winterberry

Winterberry (Ilex verticillata) frugt til lysere op din efterår og vinter landskab, men kun hvis du plante hunplanterne. Kun hunnen af denne plante, hjemmehørende i store dele af det østlige USA, producerer de pulserende røde bær, der vare gennem vinteren og giver denne busk appelskriftet prydplante. Winterberry vokser til fra 10 til 12 fod høj, blomstrer tidlig om sommeren og dreje ud dens bær ikke senere end de første uger af efteråret. Winterberry er et passende valg for fugtig, lav områder, bemærker Missouri botanisk have. Bruge det som en foundation plante, afdække eller fremhæve Dam kystlinjer.

Pawpaw træ

Pawpaw træ (Asimina triloba) vokser fra de sydlige Great Lakes gennem den dybe syd, hårdfør til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-9. Vokser ikke er højere end 20 fod og ofte ikke større end en busk, pawpaw træet vil blomstre i begyndelsen af maj. Den aflange frugt, modne og mørke brun i begyndelsen af efteråret, smager som en banan, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen. Den aflange, mørke grønne blade bliver gul i efteråret. Melontræsfrugter skal være i fuld sol og arter, der trives i fugtige, sure områder. Du kan bruge melontræsfrugter som et vejtræ eller plante dem i områderne naturaliseret i dit land.

Mayapple

Selvom du kan spise frugten af Mayapple (Podophyllum peltatum), undgå at indtage bladene og afstå fra at gøre noget med rødder; begge er giftige. Mayapple er en wildflower af frodige skove i de østlige stater, og kan vokse til 18 inches. I naturen, vil denne art udvikle store kolonier af planter. Mayapple har mund-wide blade og en prangende blomster, der ligner dem af æbletræer, deraf navnet. Den resulterende frugt er grønlig, men modnes til citron gul, bemærker de "nationale Audubon Society Field Guide til vilde blomster: Eastern Region." Du kan spise frugt frisk eller bruge den til at oprette saft og gelé. Mayapple fungerer som en del af din skov haven, men husk, at bladene vil visne bort i midten af sommeren som planten går hvilende.

Highbush blåbær

De våde områder af din ejendom kan være et passende sted at plante highbush blåbær (Vaccinium corymbosum). Denne løvfældende busk, der vokser til 12 fod, gør bedst i fugtig, meget sur jord, gerne, at fundet i nærheden af sumpe og vandløb. Highbush blåbær er en indfødt til mange østlige amerikanske stater. Ud over frugt, der modnes senest August, plante funktioner levende løv farver i efteråret. Highbush blåbær vil tiltrække alle former for dyreliv til din ejendom, med en fuld sol placering giver mere frugt end en lyssky. Nogle af de mange sorter af denne plante omfatter Patriot, Rubel og Jersey.

Relaterede artikler