Installere Larson Storm døre

August 8

Prepping døren

Det eneste stykke udstyr, som man skal installere en Larson storm døren er en boremaskine med et Phillips hovedet vedhæftet. Larson storm døre leveres med fire hængsler, guide huller markeret, skruer, selvklæbende tætningslister, dør knop installation kit og nøgler. Afhængigt af dine egne præferencer, du kan bruge så få som to af hængslerne eller alle af dem, men da hensigten med har en storm døren er ekstra beskyttelse mod elementerne, det anbefales at du bruger alle fire. De punkter, hvor de skal placeres, er markeret på siden af døren. Vedhæfte bare dem til døren med boret, og sørg for hængslerne er rustet til at tillade døren til åbne udad.

Installation af døren

Løfte døren er ofte den vanskeligste del, hvilket betyder at det hjælper at have en person til at gøre det løft og en anden til at passe døren ind i rammen. De åbne sider af hængslerne skal placeres fast mod indre af dørkarmen og skrues på plads, og sørg for, at døren kan åbne og lukke uden problemer. Skal døren stick eller være en stram pasform, en elektrisk sander kan være ansat langs den dør kanter til at glatte dem nok for en LUN, men ren passer.

Tilføje Storm-Proofing og låse

Med Larson storm døren monteres og lukket, bør vejrbestandige stripping finde anvendelse. Det kommer i tre strimler. De placeres først med den klæbende bagside stadig dækket af plast mod toppen, bunden og side af døren. Plast opbakning er fjernet og stavene er limet på døren, og sørg for, at de passe stramt mod dørkarmen til at forhindre vand i at komme. Dør knop eller låsen er den vanskeligste del af installationen. Det kommer med de interne bolt allerede på plads og blot kræver, at frontpladen eller knop monteres mod døren, og skruerne drevet i for at sikre det. Knop er testet for at sikre, at bolten udvider og trækker sig tilbage fra siden af døren, som det skal. Larson storm døren er installeret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com