Japansk sort fyr sygdom

August 9

Japansk sort fyr sygdom

Anvendes primært som en vind pause og accent træ, er den japanske sort fyr en pyramideformet træ, der vokser til en højde på 50 til 80 fod. Det er kendt for sin tolerance og evne til at tilpasse sig forskellige jordbunds- og vejrforhold. Sygdomme er ualmindelige, men fraværende ikke.

Roden problemer

Generelt forekommer root problemer ved jord-bårne skadedyr angreb træet eller en ophobning af jord forårsaget af forkert bioklip eller plantning træet for dybt. Fugt ophobning på rødderne udsætter dem for svamp.

Blå pletten svamp

Blå plet svampen er forårsaget når terpentin biller feed på træet, udvaskning af næringsstoffer. Pitch rør på lavere stilken er dannet, og skæres i træet afslører en blå farvetone i træ.

Needlecast

Flere varianter af svampen kan forårsage needlecast, som forårsager fyrrenåle bliver gule og falder. Japansk sort fyrretræer beliggende i skyggen er særligt modtagelige i sommer efter en regntid.

Tip Blight sygdom

Nantucket, Zimmerman og europæiske pine møllene vil spise kviste af en japansk fyr, får det til at vokse uregelmæssigt og skabe en misfarvning af nåle at efterligner tip blight sygdom.

At undgå sygdom

For at forebygge disse sygdomme, er der skridt du kan tage på bestemte tidspunkter af året. Træer skal være behandlet for terpentin biller i både tidlige og sene forår, behandlet for needlecast i midten af foråret og kontrolleret for jordfugtighed i sommeren og efteråret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com