Sådan bestemme størrelsen af en varme olietank

August 9

Sådan bestemme størrelsen af en varme olietank

At kende størrelsen af din fyringsolie tank er vigtig for at forberede den kolde årstid. De fleste kampvogne har en procent-fuld gauge, så du kan se når du har brug at genopfylde tanken, men uden en idé om hvor mange gallon af brændstof en refill indebærer, vil du have en vanskelig tid planlægning for udgiften.

Instruktioner

•Break din tank ned i basic figurer visuelt. Mange kampvogne er cylinderformet med afrundet ender. Nogle er rektangulært med afrundede hjørner. En cylindrisk beholder med afrundede ender består af en kugle og en cylinder--hvis du kunne bringe to ender sammen, de ville gøre en større cylinder. En rektangulær tank med afrundede hjørner er virkelig tre rektangler og en kugle. De fire hjørner gøre sammen en kugle. De to mellemrum mellem hvert par af afrundede hjørner er små rektangler, og der er en stor rektangel i midten.

•Measure dimensioner af hver basic forme der består din tank. Hvis din tank er en cylinder med afrundede ender, måle længden af cylinderen med din målebånd, så wrap en længde af snor rundt om cylinderen til at finde sin omkreds. Bemærk hvor strengen møder sin afslutning og derefter lægge det fladt og foranstaltning fra slutningen til punkt. Opdele antallet af 3.14, værdien af pi, at finde diameteren af cylinderen. Dette er også kuglens diameter. Opdele diameteren af to at finde radius.

Hvis din tank er en rektangel med afrundede hjørner, måle dets bredde på tværs af toppen af tanken. Dette er bredden af alle tre rektangler, og det er også lavet af afrundede hjørner kuglens diameter. Derefter mål kampvognens længde henover midten. Dette er længden i den store, center rektangel. Subtrahere diameteren af kuglen til at få længden af de to mindre rektangler. Derefter mål højden af tank på midten. Subtrahere diameter af kugle til at bestemme højden af den største rektangel. Højden af de to mindre rektangler er halv diameteren af den kugle, som er den samme som kuglens radius.

•Calculate volumen af hver form og derefter tilføje dem sammen for at få mængden af din tank. For en cylindrisk beholder med afrundede ender, beregning af volumen i cylinderen med følgende ligning: volumen = længde x 3,14 x radius ^ 2. Beregning af volumen af den kugle, ved hjælp af følgende: volumen = (4/3) x 3,14 x radius ^ 3. Tilføj de to bind sammen for at få det samlede volumen af tanken i kubikfod. For et rektangulært tank med afrundede hjørner, beregnes mængden af den kugle, ved hjælp af den samme ligning. Beregning af volumen af hver rektangel ved hjælp af følgende: volumen = højde x bredde x længde. Tilføj de fire bind sammen til at få det samlede volumen af tanken i kubikfod.

•Convert volumen i kubikfod til gallon ved at multiplicere med 7.47.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com