Fejlfinding: Underground hegn

August 9

Fejlfinding: Underground hegn

En underjordisk hegn bruges hen til opbevare pets inde i gården uden at skulle installere et dyrt over jorden hegnet omkring ejendommen eller have hegn, der forringer appellen af hjemmet. Hegn virker fint det meste af tiden, men da det er et elektrisk system sat op i udendørs, der kan være problemer. Hvis du har problemer med din underjordiske hegnet system, er der et par ting du kan gøre for at fastslå årsagen.

Instruktioner

•Test din hunds halsbånd at se, om kraven virker hvis du ser din hund på anden siden af hegnet linje. Slå magten på kontrolboksen, så der er næsten ingen chok, og tage din hunds halsbånd til linjen. Sætte dine fingre på chok point til at teste den. Hvis du føler et chok, derefter kraven kan ikke være stramt nok eller jeres hund kunne have været forskrækket og hoppede hegn trods den elektriske stød. Hvis der er ingen chok, kunne det være at batterierne i kraven skal udskiftes eller at hegnet wire er brudt.

•Ændr batterier på kraven hvis du modtog ingen chok og hegnet er i orden.

•Lyt til bip på enhedens kontrolboksen. Dette indikerer, at der er en pause i hegnet wiren, som sløjfer omkring din værftet. Kontrollere, om wire-enderne er sikkert fastgjort til kontrolboksen.

•Unhook vigtigste ledninger fra kontrolboksen og stik i en kort ledning til at teste boksen. Hvis du får et signal ud kraven med kort ledning test, så er det en pause i fægtning wire. Hvis du ikke får et signal, så er det en kontrolboks, der er problemet. Du bliver nødt til at erstatte kontrolboksen.

•Prøv kører et kompas langs ledninger, ser for et hop i kompasnål til at angive en pause i ledninger.

•Juster modtager afstand Hvis hunden ikke kan gå ind i visse områder af gården, når han skal kunne. Justeringsknapperne er placeret på kontrolboksen og angive et interval af afstand, kraven kan justeres. Slå knop, så hunden er tilladt tættere hegn wire.

•Kontrollér circuit breaker hvis du får ingen magt til kontrolboksen og ingen lys kommer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com