Hvordan man kan organisere etiketter, pærer, negle og småting

March 5

Hvordan man kan organisere etiketter, pærer, negle og småting

At finde tilstrækkelig lagerplads for små genstande som etiketter, pærer, negle og andre småting er en fælles kamp i de fleste hjem. At holde varerne lettilgængelige, kan endnu ude af syne, være en udfordring. Mens der er mange storagesystemer tilgængelig online eller på detail-butikker, kan mange boligejere blive overrasket over at finde billig, let løsninger lige hjemme.

Instruktioner

•Recycle smør og flødeskum topping bøtter til opbevaring af småting. Bruge matchende bøtter til at gemme forskellige størrelser af negle, og stak bøtter på en garage hylde. Wrap pærer i papirhåndklæder, og placere dem i en stor balje med låg. Placer rullede etiketter inde en overdækket karret.

•Purchase en billig fiskeri tackle eller lokke boks, og bruger de separate rum til at gemme negle og andre småting. Separat rum hjælp du se varerne klart når du åbner låget. Gemme boksen i garagen eller på en hylde, og få adgang til det når det er nødvendigt.

•Fyld en broderi tråd boks med negle og andre småting. Gemme boksen pænt i en skuffe eller på en hylde.

•Anvend en over-the-door sko indehaver til at gemme etiketter, pærer og andre elementer, der ikke er helt så små som negle. Skjule denne billige lagerløsning ude af syne på inde i et skab eller soveværelse dør. Se dit indhold nemt gennem de klare plastik lommer, som også afbøde indholdet fra bryde hvis du bump i lommen, når du åbner døren.

•Klippe off den øverste halvdel af en rektangulær væv boks, og bruge den resterende halvdel til at holde ark af trykte etiketter eller andre små genstande, der kan mikses, såsom gummi bands, hår tilbehør, lille køkken gadgets eller mønter.

•Søge for kurve, der passer til rådighed reoler. Køb dem på sparsommelighed butikker, håndværk butikker eller værftet salg. Brug en større kurv til at holde kasserne pærer; bruge en rektangulær kurv for kontorartikler, såsom etiketter eller kuglepenne.

•Anvend en muffin tin som en spot for negle og småting opbevaring. Stable flere dåserne oven på hinanden på en hylde til at gøre mest muligt ud af din plads.

Tips & advarsler

  • Før du køber nogen dyre opbevaring produkter, ser på hverdagsting omkring dit hus, og overveje, hvordan de kan genbruges i dit hjem før at blive smidt eller tilføjet til genanvendelse bin.
  • Når genbrug alle containere til brug for opbevaring, Sørg for de er godt rengjort eller skylles at slippe af med eventuelle giftige rester--såsom vaskemidler--der kunne smitte af på de lagrede emner og forårsage utilsigtet forgiftning eller hud irritationer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com