Hvordan man opbygger en terrasseret bjergskråning

August 12

Bjergskråninger præsenterer talrige problemer for gartnere. Jorderosion, manglende fugt og vanskelige situationer, slåning er blot et par problemer for golde bjergskråninger. Gartnere bygge terrasseret bjergskråninger for at organisere pladsen, reducere jorderosion og give en gæstfri plantning jorden for planter. I virkeligheden, kan gartnere plante et terrasseret skrænt, der ligner et vandfald af vegetation eller ensartet vakler op ad bakken. Planlægning er vigtigt at forebygge en utilstrækkelig plantning plads til planter eller øge jorderosion.

Instruktioner

•Tryk på en kort spil på toppen af bjergsiden. Gå ned til bunden for at hammer i en højere andel hvor ønskede terrasser for at afslutte. Bind en snor fra den ene ende af indsatserne til næste.

•Measure højden på en bjergside. Opdele højden på en bjergside med antallet af terrasser, som du ønsker at opbygge. For eksempel, hvis toppen af terrassen er 16 fod høje, og du ønsker at bygge fire terrasser, bliver hver terrasse ene fod høje. Gartnere med stejle bjergskråninger savn flere terrasser end dem med blide skråninger. Også, typerne af planter, du vil bruge også diktere antallet af terrasser. Store planter som træer og buske har brug for mere plads end bunddække.

•Tryk på to indsatser i hver ende af den foreslåede første terrasse i bunden af bakken. Bind en snor på bålet hvor høj terrassen vil være.

•Dig en grøft i bunden af bjergsiden til at oprette den første terrasse. Renden skal være 8 til 12 inches i dybden. Pack bunden af grøft med en stampning værktøj. Spredes et 4 til 6 tommer lag af sand på bunden af renden. Placere et niveau på i sandet for at sikre, at bunden af renden er flad.

•Lay terrasser materiale du ønsker at installere i bunden af grøft op til den streng, der angiver højden på terrassen. Gartnere kan bruge terrasser materialer som sten, træ eller mursten.

•Tilføj opfyldning blandet med pottemuld på bagsiden af terrassen. Opfyldning potning jord blanding skal næsten nå højde på terrassen. Tilføjelse af for lidt jord vil forårsage terrassen til at dække alle planter. Arbejd din vej op en bjergside, at skabe terrasser, som du går. Plante buske, små træer, græs, bunddække eller prydplanter i plantning senge.

Tips & advarsler

  • Bruge terrasser naturmaterialer, hvis din værftet landskabsdesign komplimenterer det naturlige terræn. Dem med en formel landskabspleje design kan bruge syntetiske materialer.
  • Undgå beplantning lavvandede rodfæstede planter i terrasse senge. Lavvandede rodfæstede planter vil ikke gribe ind på nok jord at forhindre erosion.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com