Sådan vaske håndklæder miljømæssigt

August 13

Sådan vaske håndklæder miljømæssigt

For at opretholde et sundt miljø er det nødvendigt at vaske tøj, sengetøj og håndklæder. Gennemfører denne grundlæggende husholdningsbrug akkord, dog påvirker ofte negativt miljøet. Laden kemisk rensning produkter, er massive mængder af vand og hårtørrer emissioner alle biprodukter af vaske håndklæder. I de seneste år med et tryk mod at reducere negative virkninger på miljøet, er forskellige produkter og metoder blevet udviklet for at minimere virkningerne. Med et par justeringer, og lidt ekstra pleje, kan vaske håndklæder være en miljøvenlig aktivitet.

Instruktioner

•Wash dine håndklæder ved hjælp af en energi-effektiv vaskemaskine. Nye Energy Star-rated vaskemaskiner reducere mængden af vand, der anvendes af mindst halvdelen samt spare energiomkostninger.

•Gather en fuld belastning af håndklæder skal hvidvaskes. Vente, indtil du har en fuld belastning vil reducere mængden af vand og energi, der anvendes i forbindelse med hvidvaskning af.

•Tilføj en naturlig eller miljøvenlige vaskemidler til belastningen. Der er mange kemiske gratis, alle naturlige rengøringsmidler på markedet, som ikke vil skade eller påvirke miljøet på en negativ måde.

•Ændr din dial indstillinger skal medtages mindst ét koldt vand cyklus under vask proces. Ved at ændre indstillingerne for at omfatte koldt vand, reducerer du mængden energi, der kræves for at fuldføre en belastning.

Hæng håndklæder til at tørre på en tørresnor, sikring med stifter eller clips. Når det er nødvendigt, skal du bruge en tørretumbler på en lav indstilling, og sørg for at have en fuld belastning af håndklæder til at reducere energiforbruget.

Tips & advarsler

  • Stedet for at bruge tørretumbler ark, kan du prøve at bruge en pose fyldt med tørrede blomster såsom lavendel. Dette vil eliminere de kemikalier, der frigives til atmosfæren og forlade dit vasketøj lugter frisk.
  • Når du bruger din tørretumbler, skal du sørge for at tømme lint fælden på regelmæssig basis for at eliminere brandfaren. Dette vil også reducere tørretider.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com