Grænsen planter til landskabspleje

March 8

Grænsen planter til landskabspleje

Border planter i landskabspleje giver en blomsterhave eller liggende område et færdigt look, svarende til en billedramme. Planter, som anvendes til dette formål bør forblive lav til jorden. Lavtvoksende, Krybende buske fungerer godt, eller blomsterplanter tilføje nogle farve. Plante en kombination af begge for nogle mangfoldighed, forankring i hjørnerne med stedsegrønne buske og fylde i mellem dem med strømmende enårige eller stauder.

Krybende enebær (Juniperus Horizontalis 'Blue Chip')

Krybende enebær (Juniperus horizontalis 'Blue Chip') er en stedsegrøn busk velegnet som en grænse eller bunddække plante i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 3 til 9. Det vokser til en moden højde på mellem 6 og 18 inches, og til sidst breder sig til mellem 4 og 10 fod i bredden. Løv spænder fra medium til blå-grøn farve i sommermånederne. Det viser almindeligt lidt lilla i efteråret. Denne Busk er let at vokse i de fleste typer af jord, så længe det dræner godt, men det foretrækker tør, grusede og sandede områder med en fuld soleksponering. Det er ikke tolerant af jord, der stadig er våd.

Krybende floks (Phlox Stolonifera)

Krybende floks (Phlox stolonifera) er en urteagtige flerårig plante, der vokser tilbage hvert forår i USDA plante hårdførhed zoner 5 til 9. Modne højden af denne plante er omkring 3 inches. Det vokser i sidste ende hele hvis tilladt, at yde en fremragende komposteringsprocessen anlagt område. Bladene vokse til omkring 3 inches lang og er medium grøn. De blomstrer gennem hele foråret, producerer 3/4-inch lavendel blomster, som er ganske duftende. Dette er et godt valg for en delvis skyggefuldt sted, men det vokser i fuld sol så godt. Det foretrækker økologisk jord, der forbliver jævnt fugtig.

Moss Rose (Portulaca Grandiflora)

Moss rose (Portulaca grandiflora) er en lavtvoksende groundcover-type årlige blomstrende plante. De nå en moden højde på 6 til 8 inches og sprede sig til en bredde på omkring 1 fod, giver komposteringsprocessen. Bladene er saftige i form med 1 tomme lange, cylindriske-formede blade. Blomstrende begynder i juni og varer hele sommeren. 1-inch diameter blomsterne ligner roser og kan have enkelt, semidouble eller dobbelt petal former. De kommer i forskellige nuancer af rød, pink, gul eller orange, pastelfarver og hvid. Moss rose foretrækker en solrig beliggenhed og er et godt valg for næringsfattige, tørre jord.

Lilla kåbe (Nierembergia Scoparia)

Lilla kåbe (Nierembergia scoparia) er dyrket som en flerårig plante i USDA plante hårdførhed zoner 7 til 10 og som en årlig i zoner under 7. Det vokser til en moden højde på 6 til 9 inches med en bredde på omkring 1 fod. Denne grænse anlægget producerer skålformet, 1-inch diameter lilla-blå blomster. 3/4 tommer lange er blade smalle med en medium-grøn farve. De foretrækker økologisk jord, der forbliver jævnt fugtig i fuld sol eller halvskygge.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com