Hall effekt sensorer fejlfinding

August 15

Hall effekt sensorer bruges til at registrere hastighed og afstande. Bruges sammen med magnet hjul, reagere Hall effekt sensorer på ændringer i magnetfeltet. Men hvis en sensor ikke præcist måler afstanden fra target magnet, resultaterne er ubrugelig. Når fejlfinding, skal du kontrollere, at sensoren enhed, impulsgiver disc og impulsgiver wrap er installeret korrekt. Kontrollere hul afstand samt ledninger for at sikre, at et signal kan modtages.

Instruktioner

•Review hvordan sensoren blev installeret. Limen skal anvendes til tråde at holde impulsgiver disken stabil, før det er fastgjort til sensoren. Typisk, sensor kit indeholder lås skiver og maskinskruer specielt designet til sensoren, men det omfatter ikke selvklæbende.

•Kontrollér aksel dybde for nøjagtighed. En No. 21 eller en anden angivet drill er normalt kræves til at centrere bore skaft til ½-tommer dybde. Det bør er blevet aflyttet så den passer til den maskine skrue, der var inkluderet i sættet.

•Sørg for at de Allen skruer eller andre skruer blev fjernet før impulsgiver wrap blev installeret. Placere begge halvdele omkring akslen, genindsætte skruerne og drejningsmoment dem.

•Kontroller til korrekt beslag montering. Når wrap eller disken vender, skal midten af magneterne krydser veje direkte foran den midterste linje af sensoren.

•Tjek for ordentlig kløften, som skal være mellem 1/4 (+ eller -) og 1/8 tomme. Brug den vedlagte stilleskrue, der fulgte med kit til at foretage denne tilpasning. Skiftevis, ændre monteringsbeslags slot position for at erhverve den rigtige hul indstilling baseret på den magnetisk target styrke.

Tips & advarsler

  • Enheder med intern pull-up modstandsfolk anbefales til brug med mange Hall effekt sensorer. Når du bruger enheder uden indre pull-up modstandsfolk, installere en 2,2 K ohm modstand mellem sensor signaludgang og sensor forsyningsspænding.
  • Levere og signalere føre ledninger kan være kortsluttet, hvis de er kablet forkert. Anvende magt til sensoren, kun når du har kontrolleret, at alle ledninger forbindelser er korrekte.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com