Kan du bruge Clorox blegemiddel til ren cementmørtel?

August 15

Kan du bruge Clorox blegemiddel til ren cementmørtel?

Clorox blegemiddel er en effektiv metode til at fjerne pletter eller bebyggede rester fra injektionsmørtel. Anvende blegemiddel vil til det direkte lysne disse misfarvede områder og give dem et renere udseende. Du kan effektivt rense injektionsmørtel og undgå potentielle skader, ikke mop hele gulvet med Clorox blegemiddel. Oprette en kombination af 1 del blegemiddel til 1 del vand i en sprayflaske før anvendelse.

Forberedelse

Ryst Clorox blegemiddel og vand blanding før du forsøger at anvende det på injektionsmørtel. Ryster blegemiddel vil hjælpe remix nogen bilæggelse, der kan være opstået i opbevaring. Kun ryste blegemiddel i sprayflaske til at undgå potentielle udslip og messer. Sørg for, at låget er på stramt før ryster flasken, og altid Ryst den fra din krop.

Brug

Praksis sprøjtning et lille område af injektionsmørtel fra forskellige afstande til at bestemme den bedste Udligningsmetode. Jo mindre at fugerne er, jo tættere du bør holde flasken ved anvendelsen af klorvand. Prøv at få de fleste af blegemiddel på injektionsmørtel, sig selv og ikke alle omkringliggende overflader.

Ansøgning

For at anvende blegemiddel på injektionsmørtel, spray forsigtigt de områder, der indeholder pletterne. Tørre op nogen blegemiddel, der berører andre overflader straks. Hvis blegemiddel rører en mørk overflade, skylles området med vand for at undgå potentielle skader.

Skyl

Gnid blegemiddel i pletter ved hjælp af en køkkenrulle eller ren hvid klud. Tørre væk overskydende blegemiddel med køkkenrulle eller klud og skylles området med vand. Hvis injektionsmørtel indeholder nogen yderligere pletter, Gentag processen og tillade blegemiddel til at sidde på injektionsmørtel i fem til 10 minutter før skylning.

Clorox Gel Pen

Clorox har også en blegemiddel gel pen tilgængelige for rengøring injektionsmørtel. Ryst pen før brug og vælge et tip, der svarer til størrelsen af din injektionsmørtel. Placer spidsen direkte på injektionsmørtel og presse den forsigtigt. På efterbehandling, gnid gel i injektionsmørtel brug en klud eller køkkenrulle. Skyl eventuelle resterende gel blegemiddel fra injektionsmørtel og tørre det alle omkringliggende overflader.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com