Home Retsmidler for drab mus

August 16

Home Retsmidler for drab mus

Når vejret bliver koldt, gøre mus deres vej ind i dit hjem. Ofte, mus kan beslutte at holde rundt, snarere end hovedet tilbage uden for. Der efterlader dig med den uheldige problem at slippe af mus. Fælder og gift arbejde godt, men du er nødt til at bekymre sig om børn eller kæledyr at komme ind i sådanne ting. Ved hjælp af alle naturlige eller hjem retsmidler for at slippe af mus er mindre skadelige.

Tørt Cement

Kombinere en kop mel med en kop tør cement i en skål. Tørt cement er pulver bruges til at oprette cement. Tilføje en spiseskefuld salt og bland indtil godt kombineres. Lede efter områder, hvor du ser mus hyppigst, eller bemærker en lang række mus ekskrementer. Hæld blandingen på en paptallerken og sætte det i nærheden af ekskrementer, med en skål med vand i nærheden. Mus er tiltrukket af blandingen og spiser det hurtigt, men det gør dem tørstig. Når de drikker vandet, tørrer blandingen inde i deres organer, dræbe dem hurtigt. Hvis blandingen ikke lokke mus i, tilsæt kakao pulver; duften tiltrækker dem.

Soda

Hæld en dåse sodavand i en lille skål og sæt den i et område, hvor musene dvæle. Forkoksning i soda dræber mus ikke længe efter de drikker det. Placere små skåle af sodavand i dit køkken frysere, under vasken og andre steder du tror mus live. Husk på at sodavand kan tiltrække myrer.

Kartoffelmos

Læg et tyndt lag af kartoffelmos i alle mus-angrebne områder. Placer en vandkilde nær de kartoffelmos. De kartoffelmos fungerer på samme måde tørt cement blanding; Når mus spiser kartofler, gør natrium dem tørstig. De opsøge vand, der forårsager de mosede kartofler til at udvide i deres maver og dræbe dem. Rydde op eventuelle resterende kartoffelmos, da det kan tiltrække myrer.

Bacon fedt Trap

Dollar båre foreslår at gøre din egen mus fælde. Gennemløbe en dåse et stykke metaltråd. Tie begge ender af wiren til en metal balje og fyld karret med vand. Gnid bacon fedt eller svinefedt omkring ydersiden af dåsen, og Placer tingest i dit køkken eller et andet område med mus. Mus falde i spanden og drukne mens forsøger at komme til fedt. Det er messier end nogle af de andre muligheder, men det dræber de fleste mus i dit hjem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com