Ideer til en skrå klippehave

August 16

Ideer til en skrå klippehave

Når skråningerne forekommer naturligt i din værftet eller på din ejendom, er du allerede halvvejs til at skabe en rock haven. Pisterne er ideelle til rock havearbejde. Du kan bruge mellemlang eller blide skråninger, som de er, eller skæres stejlere bakker og bakker i terrasser eller tiers. Mange forskellige planter egner sig til rock havearbejde, og the stones har en vis appel i haven. Find plads til et stort møde sten med en behagelig lokal udsigt over resten af din værftet. Gennemgå bibliotekets bøger og online artikel for information om planter bestemt til din klimazone, og at lære om forskellige vanding mekanismer, før du begynder at landskabspleje.

Asiatiske enkelhed

Japanske haver er kendt for subtile skønhed og elegante placering af interesse punkter. Oprette metodetrin eller blid terrasser til enten fabrikken eller blot dække med småsten og sand. Etablere et centralt fokuspunkt, som en stor sten eller en gruppering af sten omgivet af mos og lavtvoksende sukkulenter. Bonsai planter kan opbevares i potter eller gravet ned i jorden. Tilføje en klokke, vindspil og et par sol lanterner i asiatiske designs for særlige natten lyseffekter.

Krybende skønhed

Skære en vej, der snor sig op eller på tværs af den skrånende område. Arrangere sten og stenhøjsparti og fyld med plante valg som dem, der vil vandre og vin udad på begge sider. Må ikke overse planter, som de fleste mennesker vokse på espalier såsom KLEMATIS, som de vil tilføje farve med sommeren blomstrer og falder blade. Plante citron eller andre timian at krybe gennem sten, samt høns-og-kyllinger, vinca, alyssum m.fl. Tilføje et par anstrøg af højere jorden interesse, såsom tre små stedsegrønne buske placeret langt fra hinanden.

Vandfald

Der er intet som et vandfald i enhver have. En skråning er ideel til at installere en, selvom du ikke har et naturligt forekommende stream. Du kan finde pumpe mekanismer, der genbruger vandet, og oprette en kunstvanding system for hele rock haven omkring den. Opret et område for vand til at samle på det lavere niveau og tilføje en mund-wide pathway sammen med sten på faldet. Udvide den have ud til begge sider ved hjælp af et par Azalea sparsomt plantet og stenhøjsparti fyldt med medium stauder og lave avlere.

Celtic myte

Skotland, Irland og Wales har landskaber, der hentyder til mystiske gange. Stående sten og klipper vrimler. Forvandle din skrå egenskaben sektion til en rock haven, der efterligner de gamle kelterne. Plante lave jordbundsdække mellem trædesten og andre sten og top plads med en fokale stykke af en Celtic cross eller dolmen (f.eks. i billedet). Vilde blomster, der kræver lidt vedligeholdelse og gøre godt i fattige jorder er en flot finish touch til sådan en have.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com