Typer af porte til et plankeværk

August 17

Typer af porte til et plankeværk

Uanset om din plankeværk er allerede bygget eller er du bare i planlægningsfasen, kan du vælge en hegnet gate til din plankeværk, der vil passe dit hegn udseende og tilføje bremse appel til dit hjem. Hegnet gates kommer i en række forskellige materialer, stile og andre muligheder, så husk at sammenligne muligheder.

Classic

Hvis du optager til et ensartet udseende for dit plankeværk, holde det klassiske. Købe en gate, hvor du købte dit hegn til en matchede look. Hvis du leder efter noget andet, kan du stadig holde sig med en klassisk indstilling. Grundlæggende aluminium og smedejern porte er tilgængelige i mange forskellige stilarter, og i de fleste tilfælde kan du købe ekstra træ eller en ramme til at sætte en metal gate i din plankeværk.

Gå rustik

Uanset om din plankeværk er moderne eller gammeldags, kan en rustik gate tilføje et strejf af charme til din udendørs rum. Du kan oprette en rustik gate fra gamle stald sidespor eller træ eller vinstokke, træer og kviste. For en mere industrielle, rustikke udseende, installere en gammel wrought iron gate, men sørg for at bruge en gate størrelse, der passer til dit hegn. Hvis ikke du er typen hands-on, købe et rustikt udseende gate fra et hjem forbedring butik.

Være forskellige

Hvis en grundlæggende eller rustik gate ikke er for dig, kan du prøve noget andet. Planlægge og bygge din egen gate og gøre det så enestående som din udendørs rum. Tilføje en arbor over din gate for en blomsterfyldt indrejse, eller oprette en gate ud af træ gitter og væve stof eller metal gennem latticework. Bruge et dæk jernbane for at gøre en gate, der svarer til en nærliggende dæk, eller så en standard træ dør i halvdelen til at gøre en port med unikke stil.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com