Måder at spare energi i dit hjem

August 19

Måder at spare energi i dit hjem

Energibesparelser er ikke kun godt for miljøet, men det også holder mere af dine penge i din egen lomme. For at få de største besparelser på el-regningen, tage tid at gå gennem dit hjem og finde energi spilde apparater og vaner, der årsag din regning til skyrocket.

Belysning

Kompakt fluorescerende pærer i hjemmet bruger en fjerdedel af energien i en standard incandescent pære. At kontakten til lysstofrør kan koste mere forhånd, men pærer holder længere og hjælpe lavere elregninger.

At slukke lysene i et rum kan medvirke til at sænke energiforbruget samt. Lysdæmper switches, timere og sensorer kan bidrage til at kontrollere mængden af lys, du bruger i dit hjem. Bevægelsessensorer slukke lyset, når ingen er i et rum.

Temperaturkontrol

Opvarmning og air conditioning tilføjer til din energiomkostninger hvert år. At tage et par skridt til at isolere kan bidrage til at mindske omkostningerne til opvarmning og afkøling et hjem. Planlæg at have din ovn inspiceres hvert år for at forberede fyringssæsonen. Ren filteret hver måned for at holde ovnen kører optimalt.

Programmerbare termostater kan sænke temperaturen i huset om natten og hæve det når familien er hjemme og vågen. Holde temperaturen lavere i løbet af dagen, når ingen er hjemme kan spare på energi.

Energieffektive apparater

Kig efter mere energieffektive apparater i hjemmet til at holde dine energiregninger lav. Ud over køb af energieffektive apparater i dit hjem, kan du holde dem godt vedligeholdt for at sikre de køre så effektivt som muligt. For eksempel, pakninger på dit køleskab dør kan holde den kølige luft inde i apparatet, men når pakninger slides, den interne temperatur kan øge forårsager køleskab til at køre hele tiden. For at kontrollere kvaliteten af seglet, sæt et stykke papir i døren og luk køleskabet. Hvis papiret trækker let, bør du udskifte pakningen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com