Hvordan at rengøre & glans gamle trægulve

August 19

Hvordan at rengøre & glans gamle trægulve

Mens tæpper giver en blød gulvbelægning, der absorberer mange lyde og forhindrer ekkoer, fjerne mange boligejere tæpper i ældre boliger at opdage gamle trægulve under. I disse tilfælde håber mange boligejere til at rense og skinne gamle trægulve og bringe dem tilbage til livet. Før farende ud at købe noget træ gulv rengøring produkt, men forstå forskellene mellem trægulve af den moderne tidsalder og placeres i de fleste hjem bygget før i 1970 ' erne.

Instruktioner

•Sweep hele træ gulv overfladen med en nylon eller naturlige halm kost. Brug små streger til at indsamle mere af skidtet fast mellem træ planker og inde i rillerne af træ. Indsamle fjernet støv og snavs i en fejebakke eller feje det ud en i nærheden dør. Feje gulvet flere gange mere indtil du ikke længere indsamle en bunke af snavs at feje ud af døren eller til fejebakke.

•Vacuum gamle træ gulv til at hjælpe med at indsamle alle støv og snavs fanget i træets årer eller mellem planker. Brug en børste vakuum slange vedhæftet fil at forstyrre nogen støv og snavs fanget i kornet eller mellem planker ved at børste den vedhæftede fil hen over gulvet, mens vakuum, der er på at indsamle resterne. Vakuum snavs og støv fanget rundt i kanten af rummet og omkring forhindringer--som varme radiator ventiler, der stikker ud gennem gulvet--med en smal eller spidse slange vedhæftet fil og registre.

•Locate nogen farvede områder af ordet og fastslå kilder af pletten. Gnid en våd vatpind over pletten og kigge efter en farvet rester på en vatpind, der kan indikere oprindelsen af pletten, hvis du ikke kan bestemme den pletten kilde.

•Treat de farvede områder i gulvet med den passende rengøring produkt for både pletten og gulvet. Vælg rengøringsmidler til at behandle pletten uden at beskadige træet.

•Mix en opløsning af træ sæbe med vand i en spand. Fortynd træ sæbe korrekt ved hjælp af pakke retninger for den mængde vand, der anvendes. Træ sæbe har en olie base, som opsuger i træ ordet for at hjælpe træ frastøde vand og forhindre, at træet revner, når det tørrer.

•Scrub træ sæbe løsningen i træ gulvet ved hjælp af en håndholdt eller kost-håndteres krat pensel. Følg kornet af træ til at forhindre foruroligende træ og forårsager ridser i træets overflade.

•Tillad trægulv til tørre efter rengøring inden vi går videre til at skinne på gulvet. Tørring kan tage en hel dag afhængigt af fugtighed inde i dit hjem. Bruge en affugter til at fremskynde tørring tid og undgå vandskade.

•Opret en blanding af lige dele vegetabilsk olie og eddike; Hæld blandingen i en sprayflaske. Spray opløsningen over trægulvet og gnid det ind med en fnugfri bomuld klud eller voks applikator værktøj. Polere gulvet--et lille område på et tidspunkt--indtil det skinner.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com