Har et brusebad rør en omvendt tråd?

08/20/2012 by admin

Har et brusebad rør en omvendt tråd?

Omvendt tråde kræver du at stramme en tilsluttet objekt ved at dreje det mod uret, og at fjerne objektet ved at dreje den med uret. Den buede rør brusehoved tilsluttes har ikke en omvendt tråd. Med uret for at stramme den og mod uret for at fjerne brusehoved fra røret, skal du aktivere brusehoved.

Væg Threading

Uanset om du installerer eller fjerner brusebad arm eller svanehals røret, du skal vide, hvilken måde at slå det, kan ellers du ødelægge røret samt vandrør i væg. Ligesom skruer og andre ikke-reverse-gevind rør, skal du aktivere under bruseren røret mod uret for at skru det fra rør i væggen og med uret for at tråd det ind i andre røret. Med andre ord, tænder du piben lige at stramme den og venstre til at løsne det.

Brusehoved Threading

Du skal også vide hvilken måde at slå brusehoved på anden enden af røret, både at installere og fjerne brusehoved. Dreje bruserhovedet kan den forkerte vej at fjerne dem fra røret skade rørtilslutning i væggen, og giver dermed vand at sive inde i væggen. Du skal slå brusehoved mod uret for at fjerne det fra røret, og med uret for at stramme den, ligesom du tænder i røret for at installere og afinstallere det fra væggen.

Rør Tape

Indpakning rør tape rundt bruseren rørgevind hjælper med at forhindre lækager i begge ender af røret. Rør tape fylder ethvert rum, der ville eksistere mellem trådene i de to rør, eller brusebad rør og brusehoved, blokerer vand fra siver ud af forbindelsen. For rør tape til at fungere korrekt, skal du wrap det med uret omkring den rørgevind. Hvis du wrap tape mod uret, kan båndet skræl op og løsne som du tråd røret i væg-forbindelse eller tråd brusehoved på det.

Beskyttelse

Når du har brug at fjerne brusehoved fra bruserens rør eller rør fra bruseren væggen, skal du tage forholdsregler for at beskytte brusehoved og røret. Du skal bruge en skruenøgle til at fjerne brusehoved, fastspænding det til møtrik på bagsiden af brusehoved. Justerbare tænger tillade dig at greb røret og drej det den korrekte måde at installere eller fjerne røret. For at beskytte brusehoved eller rør fra skader fra værktøjerne, enten wrap's et tykt håndklæde omkring dele før du klemme på værktøjet, eller wrap gaffatape rundt tænger eller skruenøgle jaws.

Relaterede artikler