Hvor hen til skrap-beskære en Bougainvillea

August 21

Hvor hen til skrap-beskære en Bougainvillea

Hjemmehørende i tropisk Sydamerika, Bougainvillea er almindeligt dyrket i haver og landskaber i frostfrit områder. I mere tempererede zoner, er Bougainvillea dyrkes i containere og gemt hvilende på et beskyttet sted i vintermånederne. Fordi de producerer producere blomster baseret på dag længde og ikke på grund af beskæring eller ikke beskæring, Bougainvillea særlig pålidelige blomster, selv når de fleste af anlægget fjernes, når de er hårdt-beskæres.

Instruktioner

•Evaluate naturlige form og udseende af din bougainvillea vin. Bestemme, hvor mange af de vigtigste grene du vil beholde, samt hvor mange og hvilke hovedgrene vil blive beskåret.

•Klippe tilbage til den træagtige del af vin, bruger beskæring neglesaks til tykke grene og beskæring neglesaks til grenene mindre end cigar-størrelse. Foretage nedskæringer med henblik på hvordan planten ser ud, når nye vækst fremgår af nedskæringer i foråret. Udføre denne type af hård beskæring lige før at bringe planten indendørs i vintermånederne.

•Klippe tilbage grene af bougainvillea vokser i containere bare til indersiden kant af beholderen. Når foråret kommer, vil bougainvillea sætte flere nye vækst tips nedenfor nedskæringer på hver af grenene. Dette vil resultere i en fyldigere, mere frodige, hængende blomsterplante næste sommer.

Tips & advarsler

  • Bougainvillea blomstrer og slukkes hele sommeren, normalt i fire - seks uger cyklusser, med den tungeste blomstrer forekommer i de køligere temperaturer i foråret og efteråret.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com