Sådan Caulk Vinyl

08/21/2012 by admin

Caulking på vinyl overflader kræver ikke en anden tilgang end andre applikationer. Vinyl er en ikke-porøs overflade; Det er fast og kan ikke absorbere vand. Denne overflade, som metal og glas, har mikroskopiske huller, der gør visse typer af caulk passende. Vinyl, bruge elastomer tætningsstrimler, den lettest tilgængelige form for caulk. Det er fugt - og -krympefri, og leveres i klar og hvid.

Instruktioner

•Rub alkohol på nogen caulking rester fra et tidligere projekt til at løfte selvklæbende. DIP et stykke vat i alkohol og gnide på tværs af caulk. Skæres i enhver caulk, der er resistente over med en hobbykniv og fjern forsigtigt uden at beskadige overfladen under.

•Rengør området, hvor caulk skal lægges med en afdæmpet håndklæde. Brug ikke sæbe eller andre kemikalier, kun varmt vand. Fjerne alle snavs, overflade mug og støv. Hvis området har et stort meldug problem, skal du bruge MoldZyme til at fjerne formen dybere, begravet i overfladen. Bruge svamp tip børste til at anvende MoldZyme.

•Applicer et tyndt lag af Kilz med pensel, til ethvert sted, der har været udsat for meldug, eller er udsat for høj fugtighed, badeværelse og køkken. Når du installerer vinyl Vinduer at være tætnes eller vinyl sidespor, anvende Kilz premium primer til træ vindueskarm eller Hjørnestolperne hvor caulk vil overholde vinyl. Vent en time for primer til tørre.

•Indstil caulk beholder inde i caulk pistol og cut dyse tip. For vinyl fliser arbejdspladser, brug 1/4-inch notch retningslinje til at skære dysen. For vinyl vinduer, bruge 1/2-inch notch; for vinyl sidespor, skåret på 3/4-inch notch mark på spidsen af caulk dysen.

•Applicer caulk støt og langsomt. Det er bedre at have flere caulk end nødvendigt, snarere end har ikke nok, hvilket resulterer i en svag klæbemiddel. Stryg caulk glattere på tværs af toppen af caulking og skabe en tiltalende, niveau forsegling. Lad det tørre i 24 timer før de giver fugt til at komme i kontakt.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at temperaturen ikke vil falde til under 40 grader Fahrenheit, når du anvender caulk udendørs. Noget køligere vil resultere i revnet caulk, med dårlig lim. I samme forbindelse ikke caulk når temperaturen er over 80 grader Fahrenheit eller caulk vil sætte med skønhedsfejl fra varmen på overflader. Fugtigt vejr vil også medføre caulk at sætte forkerte og overholde uden ensartethed.
  • Caulk vil ophøre, så tjek datoen. Din caulk vil ikke overholde ordentligt, forsegle dårligt og bliver udsat for fugt hvis bruges ud over sin sigt dato.
  • Tætningsstrimler enhver vinyl, vinduer, fliser eller sidespor, er altid den samme proces, men mængden af caulk bruges adskiller. Til større, typisk uden for projekter, sådan som sidespor, flere caulk anvendt vil resultere i en længere segl og bedre fugt beskyttelse. Henholdsvis windows har brug for ordentlig sæler, men selv på den ydre forsegling af vinduet, en 1/2-inch streng af caulk er alt, der kræves.

Relaterede artikler