Bartlett Pear Tree sygdomme

August 21

Bartlett Pear Tree sygdomme

Bartlett pærer er den førende pære sort dyrkes i USA og er også tilgængelige i dværg sorter. Den standard Bartlett pæretræ når en modne højde af 12 til 20 fod og vokser bedst i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 4 til 9. Træet tilpasser sig en bred vifte af jord og krævede seks til otte timer i fuld sol for at vokse optimalt. Bartlett pæretræer er selv bestøvende men producere bedre frugt med brug af en bestøver. Træerne kan der dyrkes fra frø eller ungt træ.

Brand Blight

Bartlett pæretræer er meget modtagelige for brand blight. Brand blight er forårsaget af bakterien Erwinia amylovora, som Overvintrer i cankers på inficerede pæretræer. Sygdommen spredes af insekter som fluer, bier, bladlus og leafhoppers, regn og beskæring værktøjer. Sygdommen er mest udbredt i blomstrende blomster, unge blade, bud skud og træ sår. De inficerede plantedele tage på en mørk, vand-gennemblødt look, drej hurtigt fra brun til sort, visner og i sidste ende dø. En tan-gul bakteriel sekretion er ofte indlysende på stedet af infektionen. Øjeblikkelig kulturelle kontrol omfatter fjernelse af inficerede træ dele og fuldstændig destruktion af smittede unge træer. Desinficere grensakse mellem hvert snit og brænde beskæring materiale. Overhead kunstvanding bør undgås.

Crown Gall

Crown gall er en bakteriel sygdom af alle pæretræer herunder Bartlett og er forårsaget af jord-bårne bakterien Agrobacterium tumefaciens. Crown gall er almindeligt begrænset til de lavere grene og stilke af træer og rødderne men kan påvirke de øverste grene så godt. Crown galls er klumpet og ru kan være flere inches i diameter. Galls stunt vækst af træer og gør dem mere modtagelige for miljømæssige stress, såsom vinter skade. I svære tilfælde kan hele træet dø. Træer er almindeligt smittet gennem de sår, der er påløbet på tidspunktet for omplantning, beskæring og podning. Fjernelse af hele træet er nødvendige i svære tilfælde. De kemiske metoder omfatter brug af galltrol-A og GALLEXOg.

Blossom Blast

Blossom blast er en bakteriel sygdom af pæretræer og er forårsaget af Pseudomonas syringae. Sygdommen medfører ødelæggelse af blomster og følgelig reducerede frugt. Sygdommen er karakteriseret ved kvist dieback, cankers på bark og alvorlige skader på træ. Kontrol af blossom blast er vanskeligt, da bakterierne hjemsøger mange plantearter og let ikke er diagnosticeret. En af de bedste metoder er at beskytte træerne mod frostskader, ifølge de nationale bæredygtige landbrug Information Service. Sygdommen er mere almindelig i de kold, våd regioner. Anvendelse af streptomycin eller terramycin på tidlige bloom tid anbefales også til kontrol af blossom blast.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com