Tøjvask Tips til permanente tryk

August 23

Tøjvask Tips til permanente tryk

Tøjvask er blevet lettere og lettere at vaske med alle de high-tech apparater på markedet samt valg i permanent Tryk på tøj. Permanent Tryk på tøj er meget enkel at tage sig af, men der er et par tips, der kan gøre vask dit tøj synes mindre som en akkord. Efter disse tips hjælper også forlænge levetiden på dit tøj, som i det lange løb sparer du penge.

Læse Tags

Læse tags på alle dit tøj første gang vasker du dem. Fabrikanten kan give dig særlige instruktioner, som du skal følge for at holde dit tøj ser deres bedste.

Før behandling

Forhånd behandl enhver pletter. Dette er et af de steder, hvor læse etiketten er gavnligt. Sørg for at du pre behandler med en anbefalede før treater. Nogle indeholder kemikalier, som skader fibre af tøjet permanente tryk. Andre indeholder blegemiddel, som kan efterlade en mærkbar plet på tøjet.

Sorter

Sortere ud dit vasketøj. Det kan synes elementært, men det er nødvendigt. Vask ikke kun lys og darks separat, men også håndklæder og lagner. Håndklæder er ikke permanent presse og tage meget længere tid at tørre. Håndklæder kan gøre din faste Tryk på tøj kommer ud af tørretumbleren alle rynkede, hvilket gør det nødvendigt for dig at stryge dem.

Indstil temperaturen

Indstil din vandtemperaturen til kolde. Ved hjælp af koldt vand har så mange fordele varmt til permanente Tryk på tøj. Koldt vand forlænger levetiden på dit tøj ikke ødelægger fibrene eller sløre farverne som varmt vand har en tendens til at gøre. Ikke for at nævne, koster koldt vand mindre på din forbrugsregning end varmt vand.

Knappen

Knappen op dine skjorter. Af knappede dine skjorter, du hjælpe kraver og manchetter ophold sætte og minimere din Strygning.

Undgå overbelastning

Ikke overbelaste din vaskemaskine. Tøjet skal have plads til at flytte og agitere for at fjerne snavs og pletter. At sætte for mange faste Tryk på elementer i vaskemaskinen forårsager også elementer til at rynke.

Indstille tørretumbleren

Sæt din tørretumbler til indstillingen "Permanent presse". Dette maksimerer din tørretid, eliminerer de fleste af rynker og varme lidt skader på dit tøj.

Hænge eller Fold straks

Træk tøj fra tørretumbleren hurtigst muligt selvom de ikke er helt tørt. Forlader dem lidt fugtig hjælper med at fjerne rynker. Giver mulighed for tøjvask i tørretumbler former nye rynker, skal blive glattet. Hænge op nogen skjorter eller kjole bukser straks at forhindre rynker og spare dig tid.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com