Sådan Fix en lang & smalle loft knæk i gips

August 25

Gips er et materiale, der anvendes i en pastaform over en struktur af træplader kaldet drejebænke. Når gipsen tørrer, skaber det en hård, jævn overflade. Over tid, kan indersiden af gips adskille fra de træ drejebænke bag det, at skabe en kløft. Dette svækker gips og forårsager den knæk hvis stødte eller hvis, hvis der er udsving i temperatur. Reparation af en smal, gips loft knæk kan ske af lappe, men det er vigtigt at gøre det ordentligt.

Instruktioner

•Sæt en stige nedenunder revnen i loftet så du kan nemt nå det. Klatre op på stigen og bruge en maling børste til at børste væk alle løs områder af gips omkring knæk. Undlad at trykke ned hårdt; blot tørre nogen affaldsmateriale, der vil forstyrre lappe.

•Applicer et tyndt lag af fælles sammensatte over den knæk, der er ikke mere end 1/8-inch tyk. Anvende sammensat med den flade kanten af den spartel, indtil knæk er ikke længere synlig.

•Measure længden af fælles sammensatte med et målebånd og klippe et stykke glasfiber tape til samme længde. Tryk glasfiber bånd op i den våde fælles sammensatte, og sørg for at udglatte kanterne i båndet. Hvis området knæk reparation ikke er lige, placere flere stykker af overlappende bånd langs hele området.

•Scrape hele reparation forsigtigt med den flade kanten af spartel til at fjerne 50 procent af fælles sammensatte, du anvendte før. Muliggøre reparation tørre, indtil det er svært at røre.

•Applicer en tynd, anden frakke af fælles sammensatte over båndet med spartel indtil båndet er ikke længere synlig. Glat ud nogen lumpy områder med en spartel.

•Dampen en svamp med vand og derefter presse den for at fjerne så meget fugt som muligt. Dæmpe fælles sammensatte lidt bare indtil overfladen vises fugtig. Tryk den flade kant af en injektionsmørtel float fast mod loftet og flytte det over reparation til at udjævne eventuelle små klumper.

•Tillad patch til at tørre igen indtil det er svært at røre og anvende et tredje lag af fælles sammensatte, og sørg for ikke at indføre alle klumper. Koncentrere sig om frynser kanterne af reparation ud meget tyndt, så at de blend problemfrit med de omkringliggende loft.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com