Sådan installeres betonfliser & finér

March 28

Betonfliser og finerer kan installeret over en lang række overflader, så længe grundlaget er ordentligt forberedt. Betonfliser skal installeres direkte på toppen af knust sten og sand, og finér skal være installeret oven på en mere fast underlag som beton. Den gode nyhed om betonfliser og finér er, at begge kan blive installeret af den gennemsnitlige gør-det-selv i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

Betonfliser

•Tag græs og jord fra det område, der vil modtage betonfliser. Du vil erstatte disse materialer med knust grus, sand og brolæggere, så fjerne nok jord at tillade udskiftning---9 inches bør være tilstrækkeligt.

•Tilføj landskabspleje stof til udgravede område for at forhindre græsset i at vokse ind i pavers over tid. Dække stof med 4 inches af knust sten, skrånende grade fra enhver strukturer af mindst 10 grader. For at gøre dette, skal du tilføje 1 eller 2 inches af ekstra hammer til den ene side af området for at være brolagt og skråner grus. Bruge en hånd tamper eller motoriseret sikret for at pakke grus stramt.

•Tilføj 2 inches af sand oven på grus, men ikke pakke sandet. Overlade det løs. Bruge en skrot 2 x 4 til rake sandet oven på grus, kontrol af tykkelsen med jævne mellemrum med et målebånd.

•Lay betonfliser direkte på toppen af sandet, begynder i midten af projektområdet. Forsigtigt trykke dem på plads ved hjælp af en gummihammer. Sørg for at holde asfaltudlæggere presses sammen og niveau. Brug en 4-mund hånd plan hen til indskrive lønklasse efter hver 4 fødder af asfaltudlæggere. Brug en konkret sav til at skære små paver stykker langs omkredsen af installationen.

•Sweep sand ind i udlægningsmaskiner leddene ved hjælp af en push kost. Fortsætte med at feje sandet i leddene indtil sand i pakket stramt. Vaske den overskydende sand, tillade asfaltudlæggere til helt tørre og forsegle asfaltudlæggere med konkret sealer. Bruge en pumpe-op haven sprøjte til at anvende sealer.

Finér

•Installer finer asfaltudlæggere direkte over toppen af en betonplade. Pladen skal være mindst 4 inches tyk og intakt. Ren slab bruger en højtryksrenser og en krat pensel. Du kan også bruge saltsyre til etch beton for at hjælpe med finer vedhæftning. Hvis den betonplade har en glat finish, bruge en rystepudser for at slibe overfladen.

•Seal finér før du installerer dem. Brug konkret sealer for at forsegle overfladen. Dette vil forhindre mørtel i farvning finér.

•Installer finér direkte på beton overfladen ved hjælp af type S mørtel. Bland 1/2 pose af mørtel, otte skovle sand og tre gallons af vand, så at du har en Pandekage dej konsistens. Spredes mørtel på beton med en 1/2-inch indskåret murske, og tryk på finér i mørtel, altid arbejder fra centrum ud til kanterne af projektområdet. Holde installation square og niveau ved hjælp af en indramning firkantet og 4-fods hånd niveau.

•Fyld leddene i finér ved hjælp af en injektionsmørtel taske. Udfylde injektionsmørtel taske med type S mørtel, og klemme mørtlen i fugerne, som du ønsker kage icing. Brug en mason's tommelfinger jointer til at udjævne finer leddene. Finér har indstillet for 24 timer, rense dem med vask pulver og en krat pensel. Forsegle de tørrede finér igen med konkret sealer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com