Hvordan man dyrker Spirulina alger

04/02/2014 by admin

Hvordan man dyrker Spirulina alger

Spirulina er en saltvands plante, der blev opdaget i de naturlig alkaline søer i Sydamerika og Afrika. Det er en velkendt form for alger, der bruges af mange mennesker som et kosttilskud, der indeholder tre til fire gange beløbet af vegetabilsk protein end fisk eller oksekød, tre til fire gange mere vitamin B12 end dyr lever og en bred vifte af mineraler som magnesium, jern, kalium, calcium, natrium og fosfor. Det har også fem gange beløbet af beta-caroten, der findes i gulerødder og 40 gange det beløb, der er fundet i spinat. For at med held vokse spirulina alger i dit eget hjem Dam, skal visse faktorer tages i betragtning.

Instruktioner

•Indstil placering til webstedet vokse. Fire store betingelser er nødvendige for voksende spirulina: tropisk vejr, rent vandressourcer, stærke solskin og en forureningsfri miljø. Sørg for at din placering modtager konstant høje temperaturer. Vækst af spirulina ophører i temperaturer nedenfor 20 grader Celsius, og temperaturen bør ikke være højere end 38 grader Celsius.

•Sæt alkaline vand i en vandtæt åben container. Denne beholder skal være ikke-giftige og modstandsdygtige over for korrosion. Det bør ikke have skarpe vinkler og bør være to gange størrelsen af kulturen, som er normalt 40 cm. Sørg for vandet har en sammensætning af alle de mikronæringsstoffer, herunder kaliumnitrat, natriumkarbonat, magnesium sulfat og kalk, der er nødvendige for at støtte planteliv.

•Agitate overfladen af kultur med et akvarium pumpe.

•Tilføj tre gram tørt spirulina pr. liter vand og lufte mindst to gange hver dag. Når temperaturen er tilstrækkelig, vil spirulina alger vokse med en sats på 30 procent hver dag. Maksimere det område, der er udsat for lys, fordi det vil direkte påvirke den algevækst.

•Harvest spirulina tidligt om morgenen. Processen er lettere i de køligere temperaturer, og spirulina har den højeste procentdel af proteiner på dette tidspunkt. Når spirulina er blevet fjernet fra dammen, er det klar til at blive tørret eller forbrugt.

Relaterede artikler