Hvordan du kan genbruge skrotmetal i St. Louis

August 31

Hvordan du kan genbruge skrotmetal i St. Louis

I St. Louis County genbrugsprogram tillader ikke for diverse metaller sættes for curbside genanvendelse. St. Louis har oprettet særlige affald-genbrug programmer for fast affald såsom skrotmetal. Dem, der ønsker at genbruge disse elementer bør sortere deres skrotmetal forud for genanvendelse og eventuelt genbruge det.

Instruktioner

•Opkald den St. Louis County miljømæssige Services Department Solid affald Division at få adressen på en godkendt fast affald site hvor du kan tage din skrotmetal til at blive genanvendt gratis.

•Sort gennem alle dine genanvendelige materialer og separat ud alle metalskrot. Så meget som muligt, flade skrotmetal mens iført beskyttende handsker, så du kan nemt bære metal til webstedet fast affald. Det er relativt let at gøre med aluminiumsdåser og stanniol elementer.

•Carefully sted metalskrot på en tarp i bagagerummet af bilen eller bag på en lastbil. Fold tarp omkring metallet, så metallet ikke ridse bilen. Aflevere metal til fast affald webstedet tættest på dig.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig med elementer, såsom spraydåser eller kemiske beholdere, der kan være farlige at genbruge. Forsøg ikke at flade sådanne poster. Check med fast affald Division for retningslinjerne.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com