Hvordan at tage sig af vand i en Intex Pool

09/02/2012 by admin

Hvordan at tage sig af vand i en Intex Pool

Intex, tilbyder sammen med andre pool leverandører, flere værktøjer til at hjælpe med pasning af din pool. Holde vandet rent og klart ved filtrering og beskytte det eller manuelt fjerne snavs og andre sedimenter. Hvis du regelmæssigt tage sig af bassinvandet, bør det forblive næsten som ren og klar som dag du fyldte den. At holde et vågent øje på din pool vand vil også forhindre vækst af alger.

Instruktioner

•Aftør den øverste ring, hvis du har en let indstille pool, med en blød klud fugtet med en opløsning af vand og mildt vaskemiddel. Den øverste ring indsamler rester fra svømmere hænder, når de kommer ind og ud af puljen. At holde den ren kan minimere mængden af snavs og snavs, der ender i vandet.

•Installer en pool pumpe på ydersiden af pulje til at pumpe vand gennem sin filtreringssystem. Pumpen returnerer rent vand, fri for snavs og andre sedimenter, tilbage i puljen. Pumper tilsluttes pool med to slanger og et par stik.

•Sæt en pool dække over swimmingpool når den ikke er i brug. Dækker holde blade og andet snavs fra indsamling i poolen.

•Rengør pool bunden med en Intex vakuum tilgængelig fra din pool forhandler eller pool levering detailhandlere. Disse støvsugere krog til din vand spidsende og bruge vandtryk til at suge snavs og debris.

•Sweep en skummer over toppen af pool vandet for at fjerne blade og andet snavs. Forhandleren Intex samt en pool forsyning forhandler har hulskeer tilgængelige.

•Applicer pool kemikalier til din pool på en regelmæssig tidsplan og efter behov. Test vandet med en pulje testkit til at vurdere pH, alkalinitet, calcium hårdhed og niveauer af klor og cyanuric syre. Konsultere din pool forhandler eller pool levering for at afgøre, hvilke kemikalier til anvendelse og hvordan. Vejledningen varierer af regionen samt af fabrikat og størrelse pool.

Relaterede artikler