Min Endless Summer hortensia blomstrer ikke

September 2

Min Endless Summer hortensia blomstrer ikke

Gartnere, der nyder hortensia buske, med deres prangende blomster og energiske vækst, kan finde talrige steder i et landskab til disse attraktive modellen planter. Endless Summer hortensia, en storbladet sort, kan blomstre på både aktuelle og gamle vækst til at give en frodig og farverig display. Hvis du har problemer med lokke en Endless Summer hortensia busk til at blomstre, fejlfinding ved at undersøge flere mulige spørgsmål.

Voksende placering

Sollys har en direkte sammenhæng til hortensia bloom, med seks timer med sol er et minimum for blomstrende succes. Hortensia foretrækker morgensolen og eftermiddag halvskygge til at beskytte dem mod overdreven varme. Overveje at flytte en hortensia til en anden placering, hvis det ikke får nok sol, eller hvis den får for meget eftermiddagssolen.

Første vækstsæson

Overvåge jordfugtighed omhyggeligt under den første vækstsæson. Holde jorden jævnt fugtig, men tillader ikke rødder at sidde i stillestående vand. Befrugte hortensia én gang hver uge med en gødning, der indeholder høje fosfor og lav kvælstof. Giver en hortensia for meget kvælstof kan skabe en overflod af løv med få blomster og svage rødder. Stop gødskning af juli at lade busken, forberede sig på vinteren.

Første vinter

Isolere kronen af hortensia i løbet af vinteren, medmindre du bor, hvor tilstrækkelig sne vil falde til dækning af kronen. I områder uden nok sne, sted 6 inches af blade eller halm omkring kronen af busk efter busk bliver sovende men før hårdt fryser forekomme--generelt sent efterår.

Beskæring

Ikke beskære Endless Summer hortensia på alle i løbet af den første vækstsæson, herunder forlader alle brugte blomstrer på grenene. Trim væk brugt blomster i foråret efter anlægget begynder voksende igen, men undgå alle andre beskæring for de første to til tre voksende sæsoner eller du risikerer at miste fremtidige blomster. Deadhead brugt blomster hele vækstsæsonen efter det tredje år af vækst at forlænge bloom. Efter den indledende periode af begrænset beskæring begynder tynde ud døde grene efter busk voksende i foråret. Fjerne alle grene, der ikke genoptager voksende.

Vanding og gødskning

Kingsize ikke en Endless Summer hortensia, efter den første vækstsæson eller du kan hæmme blomstrer. Vand busk, sjældnere, men mere dybt. Befrugte hortensia én gang i foråret med en kornet, langsom frigivelse gødning, rig på fosfor og lav i kvælstof (10-30-10 eller 10-40-10).


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com