Hvordan til at spire & pleje blå Knoll krysantemum

09/02/2012 by admin

Blå Knoll er i samme familie som krysantemum, men det er en anden slægt: Heteropappus. Det ligner daisy langt mere end det ligner krysantemum. Blå Knoll er en årlig blomstrende plante, der bærer lavendel til blå daisylike blomster med gule Centre. Blå Knoll trives i fuld sol eller delvis skygge og blomstrer fra sidst på sommeren til at falde. Blå Knoll er nem at dyrke fra frø og endnu lettere at pleje for en gangs skyld etableret. Plantefrø blå Knoll seks til otte uger før den sidste frost.

Instruktioner

•Fyld en børnehaven flade med lige dele kompost og vermiculit. Vand det, indtil det er mættet og lade det løbe lidt fugtig før plantning frø.

•Sprinkle blå Knoll frøene på overfladen af plantning mix og dække med en 1/8-tommer lag af vermiculit. Frøene kræver lys for at spire, så ikke dække dem for dybt. Dække flat med plastfolie, forlader ene hjørne åbne for luften kan cirkulere.

•Assure, at jordens temperatur er fortsat mellem 64 til 68 grader Fahrenheit under spiring. Et heat mat giver konstant varme eller sted flad oven på en varm overflade, såsom toppen af et køleskab. Blå Knoll frø vil spire i tre uger.

•Transplant planter udendørs når alle faren for frost er gået. Ændre jorden ved at blande 3 inches af kompost eller staldgødning til top 6 inches af jord. Plante planter på den samme dybde som de vokser, og 12 inches fra hinanden. Vand i jorden til en dybde af 10 inches og holde det fugtig hele sæsonen.

•Deadhead den blå Knoll regelmæssigt gennem hele sæsonen ved at klemme off døde blomster lige bag hovedet.

Tips & advarsler

  • Der er ingen grund til at gøde den blå Knoll, hvis jorden var ændret inden plantning. Overskydende kvælstof vil give flere blade end blomster.

Relaterede artikler