Hvordan at rengøre imiteret læder

September 4

Hvordan at rengøre imiteret læder

Imiteret læder ligner den ægte vare, men er mindre dyre end naturlige læder og meget lettere at rengøre. Hvis du nogensinde har prøvet at fjerne en plet fra ægte læder, du ved, hvor tidskrævende og vanskeligt det kan være. Fordi de fleste imiteret læder er fremstillet af polymerer, er de mere pletbestandigt end naturlige fibre, hvilket gør dem meget lettere at rengøre.

Instruktioner

•Applicer en mild hånd sæbe til en fugtig svamp og tørre hele overfladen af imiteret læder. Dette vil fjerne enhver snavs fra overfladen. Efter rengøring materiale, tørres væk sæbe med en fugtig hvid klud.

•Applicer en øre-størrelse mængden af fad vaskemiddel til en fugtig svamp og arbejde op nogle sæbeskum. Gnid eventuelle fedtede pletter i en cirkulær bevægelse, indtil stedet er ren. Tørre væk vaskemiddel med en fugtig hvid klud.

•DIP en bomuld bolden i nogle sprit og skrubbe forsigtigt væk enhver resterende pletter. Alkohol virker særligt godt til at bekæmpe vanskelige pletter som farvestof eller blæk. Fortsætte skrubbe indtil pletten er ikke længere synlig.

•Aftør hele arealet af imiteret læder med en ren hvid klud og lidt koldt vand til at fjerne overskydende sæbe eller alkohol. Være særligt opmærksomme på ares hvor alkohol blev brugt. Alkohol kan forårsage misfarvning, hvis det er tilladt at sidde på den imiteret læder for længe.

•Tør med et rent, hvidt håndklæde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com