Sådan testes for jern bakterier

September 6

Sådan testes for jern bakterier

Jern bakterier er en Pest alt for velkendte for personer, der bruger brønde som en vandkilde. Vand plagede med jern bakterier vil ofte have en dårlig lugt og rusten udseende. Venstre umarkeret, kan jern bakterier føre til en VVS systemfejl ved tilstopning dine rør med bakteriel slam. Nogle enkle metoder til at teste for tilstedeværelsen af jern bakterier kan hjælpe dig med at løse problemet tidligt.

Instruktioner

•Bestil om vand test kit fra en vand test laboratorium. Indsamle flere vandprøver fra forskellige vandkilder i hele dit hus. Hvis du har et godt, tage en vandprøve direkte fra det. Også indsamle et varmt vand og en kold vand stikprøven fra hvert brusebad, badekar og håndvask. Skrue hætten på prøve vandflaske, derindgiverden lufttæt. Mærke hver enkelt prøve med en markør placering og tid det blev taget. Trygt pakke af vandprøver og skib pakke tilbage til laboratoriet ifølge laboratoriets retningslinjer.

•Fyld et stort se-through drikke glas med ramte vandet. Tillad glas vand for at sidde uforstyrret for mindst en dag. Selv om jern er naturligt til stede i drikkevandet, konvertere jern bakterier jern i jernoxid (rust).

•Tjek for en orange eller rød farvede lag af sediment i bunden af glasset. Hvis intet vises, prøv kogning en større mængde af vand, fordi mindre angreb af jern bakterier kan producere lidt visuelle rester.

•Investigate andre symptomer på en jern bakterier angreb. Disse tegn omfatter orange pletter i toiletter, Badekar, brusere og køkkenvask. Vandet vil også give en negativ smag til mad tilberedt i det og smag mærkeligt når beruset.

•Test pH ved at duppe en pH strimmel i et glas af det ramte vandet. Hvis det er under 6,5, korrosion surhedsgraden af vandet kunne dine rør, frigive jern, som er den ultimative kilde til problemet.

•Kontrollér, en kop kaffe eller te med ramte vandet. Garvesyre findes i kaffe og te, og de vil reagere med jern og skabe en sort rester. Tanniner er en form for jern, der er kombineret med en organisk syre, som typisk findes i vand fra brønde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com