Liste over hjemmet opgaver

April 19

I ethvert hjem, kan mængden af husholdningernes opgaver, der skal gøres føle overvældende. Bryde opgaver ned i en liste af værelse og derefter af dagen eller ugen vil hjælpe dig med at afgøre, hvad der skal gøres for at bevare renlighed og orden i hjemmet. Mobilisere hjælp af familiemedlemmer til at arbejde sammen for at rense huset vil sikre, at det bliver gjort hurtigt og effektivt.

Køkken

Da køkkenet ser hyppig brug hele dagen, skal forskellige opgaver udføres dagligt. Efter kogning, tør ned tællere og tabel og derefter fylde opvaskemaskinen med snavset service. Tør ned komfuret til at fjerne enhver sprøjtede mad eller fedt og bruge en svamp til at rense ovn hætte for at forhindre en ophobning af snavs. Hver uge, gå gennem køleskabet, smide gamle mad og tørre ned på indersiden til at fjerne ethvert spild. MOP gulvet og tørre ned vægge, især i nærheden komfur og vask hvor sprøjt typisk opstår.

Boligarealer

På daglig basis, afhente noget rod levende eller alrum. Placere legetøj i ordentlig beholder og sæt bøger og tidsskrifter i et særligt område til senere læsning. Støv sofaborde, elektroniske apparater og tingeltangel hver anden dag. En eller to gange om ugen, vakuum ud hele rummet og bruger et glas renere til at tørre ned enhver windows eller glasoverflader.

Soveværelse

Forhindre, at soveværelset ser rodet ved at gøre sengen hver dag og slippe beskidte tøj i ordentlig hæmmer. Fold eller hænge op nogen rent tøj og lægge væk noget, såsom smykker, der sidder på toppen af et sidebord eller kommode. Hver uge, ændre og vaske sengetøj og organisere skab at holde tøj og sko ryddelige og tilgængelige. Støv møbler og vakuum mindst en gang om ugen.

Badeværelse

Hænge våde håndklæder til at tørre ordentligt mellem bruger, så fold og placere i de respektive hylde eller hænge på en håndklædeholder. Ren off badeværelse counter, placere makeup og andre personlige genstande i medicin kabinet eller organisatoriske skuffer. Tørre ned i vasken til at fjerne enhver splatters tandpasta og bruge glas renere på det badeværelse spejl. Hver uge, Rengør toilet med toilet renere og en pensel og tør ned brusebad eller badekar med en udrensning produkt. Moppe gulve og udskifte håndklæder og gulv mat med ren ones.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com