Hvordan at begrave dæk

09/11/2012 by admin

Hvordan at begrave dæk

Love eksisterer som begrænser evne af nogle stater, amter, byer og virksomheder til at begrave dæk. Dæk skal makuleres før deponeres. Denne proces gør dækkene sikrere og reducerer den plads, der ville gribe til en hel dæk. Dæk fylde med regnvand og blive grobund for insekter og gnavere. Forkert begravet dæk kan resultere i spontane forbrænding. Når dækkene brænde, de udsender giftige gasser og den brændte rest siver ned i jorden. Denne restkoncentrationer forurener underjordiske vandforsyning.

Instruktioner

• Præsentere dine dæk begrave forslag til US Environmental Protection Agency, staten og county sundheds-afdelinger, staten division af wildlife ressourcer, staten division af statens landområder og skovbrug og staten og county planlægning provisioner. Svar på alle spørgsmål disse organisationer udgør med hensyn til virksomheden og få alle licenser og tilladelser inden begrave dæk.

•Build jordovn volde omkring de omkring udgravningen stedet hvor dækkene vil blive begravet. Bygge volde højde krav i din føderale, statslige og amtets dæk-begrave love. Bruge en bulldozer for at skubbe jorden til at volde.

•Dig skyttegrave overensstemmelse med dybde, bredde og længde af din føderale, statslige og amtets dæk-begrave love. Bruge en track hakke til at grave skyttegravene.

•Line skyttegrave med tynd plast lag i overensstemmelse med føderale, statslige og county dæk-begrave love. Rul spoler af plast og sprede dem over skyttegravene manuelt at sikre ordentlig dækning. Gøre dette på en vindstille dag til at holde plastik fra blæser væk.

•Shred dæk ved hjælp af passende dæk neddeling udstyr.

•Pile dæk i renden til højde, bredde og længde forudbestemt lovlig af din føderale, statslige og county dæk-begrave lov retshåndhævende organisationer. Dump dækkene i renden ved hjælp af en frontlæsser og en dump lastbil.

•Dæk dæk med den korrekte mængde af snavs i overensstemmelse med federal, tilstand og county dæk-begrave love. Bruge en bulldozer for at begrave dækkene.

Tips & advarsler

  • Bælte dæk skal sorteres fra ikke-fastspændte dæk inden neddeling.
  • Manglende evne til at opnå den korrekte arealanvendelse tilladelser og licenser kan resultere i juridiske ramifications.consequences.

Relaterede artikler