Sådan Fix revner i væggen i nærheden af en dør

April 27

Revner i gips nær en dør opstår normalt på grund af den lille svind af træ dørkarmen, eller når dørhåndtag eller et stykke af møbler rammer væggen hårdt. Selv om små revner ikke udgør normalt et strukturelt problem, de er grimme og reducere den visuelle appel af rummet. Store revner i nærheden af en dør, eller dem at udvide med tiden, dog kan tjene som en sikkerhedsrisiko. Før du begynder, måle tykkelsen af drywall og købe en udskiftning stykke fra et hjem center, der er lidt større end knæk.

Instruktioner

•Draw en rektangulær kontur omkring revne i muren, ved hjælp af en blyant. Skære en del af dispositionen i væggen med et kvadrat. Lægge din hånd gennem afsnittet brudt og føler for forhindringer, såsom ledninger. Skær langs konturen i væggen med en hobbykniv.

•Measure højde af rektangulære åbning. Skær to længder af 1 x 4 tommer pine 4 inches længere end højden af hullet, ved hjælp af en sav. De to længder tjene som backer bestyrelser for drywall udskiftning stykke.

•Sæt en længde af backer bord gennem åbningen og Placer den lodret langs ene ende. Hold dette board stramme til bagsiden af drywall. Drive to 1-1/4-inch skruer gennem den øverste og nederste ende af drywall og ind i de tilsvarende enderne af bestyrelsen til at sikre det. Gentag processen med det andet bord i anden enden af den rektangulære åbning.

•Measure dimensioner af rektangulære åbning i drywall. Overføre målinger til udskiftning stykke og klippe det størrelse med en hobbykniv.

•Sæt udskiftning stykke i åbningen. Trim overskydende længde langs siderne, hvis nødvendigt, så det passer stramt. Bruge en boremaskine med en skruetrækker bit, drev drywall skruer ind i enderne, 6 inches fra hinanden.

•Spread 1/8-tommer-tykke lag af drywall sammensatte over kanterne af udskiftning stykke eller leddene. Skære en længde af papir tape og tryk det over en fælles, direkte på gipsvæg sammensatte, ved hjælp af en fleksibel kniv. Glat ud bånd ved at trække det udad til hver ende fra centrum. Gentag processen med tape resterende leddene.

•Applicer et tyndt lag af drywall sammensatte over båndet. Lad det tørre efter den tid, der er angivet på etiketten retninger.

•Applicer et andet lag af drywall sammensatte over leddene, men udvide det 6 til 8 inches ud over kanten af den tidligere frakke til blandingsolie kanterne af reparationen. Lad denne frakke tør og gentage processen med at anvende en tredje frakke af sammensatte.

•Sand overfladen af tørrede drywall sammensatte ved hjælp af 100-sandkorn sandpapir. Udjævne overfladen før grunding eller male det, så det passer med den omgivende væg.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com