Sådan Deadhead blomster for en længere Bloom

April 28

Deadhead blomster i din have, for en længere bloom sæson og at holde planter ser pænt og ryddeligt. Deadheading er fjernelse af brugt blomster, før de har en chance for at sætte frø og aflede planter energi væk fra producere nye blomster. Målet med alle blomsterplanter er at producere frø til næste generation af planter. At forsinke denne proces vil forlænge produktion af blomster og forøge skønheden i din have. Her er hvordan at deadhead dine blomster.

Instruktioner

•Pinch tilbage brugt blomster på årlige planter, såsom morgenfrue, kosmos, zinnias og nicotianas hver par dage. Stilke for enårige er normalt bud nok til at bare knibe ud den brugte blomstrer med fingrene. Fjerne det meste af stammen bag blomsten for en pæn udseende og at fremme nye blomster vokse op over løvet for en showier bloom. Hvis stammen er for tyk til at knibe ud pænt, kan du bruge haven Sakse til at skære det. Aldrig trække blomsten og stammer fra, fordi du kan rive en hel gren med nye blomsterknopper på det.

•Klippe tilbage brugt blomstrende stilk af stauder som roser, lige over det næste bud på stilken. Sørg for at have handsker til beskyttelse mod torne. Ikke alle stauder vil producere mere blomstrer ved deadheading, men afskære falmede blomstrer holder dem ser deres bedste i hele vækstsæsonen. Nogle stauder, såsom coreopsis, producere nye knopper lige bag den brugte bloom, så du skal skære disse lige bag bunden af visne blomst base. Hvis ikke du er sikker på, hvor man kan skære en bestemt plante, eksperimentere ved at skære blomster i forskellige længder til at se, hvad der fungerer bedst på hver art.

•Brug hedge Sakse til at skære toppen af lavt voksende multi blomstrende planter som Alyssum. Candytuft, Dame kappe og Dianthus. Forsøger at knibe ud enkelte bittesmå blomster på disse planter er kedelig og unødvendigt arbejde. Afskære dem jævnt lige under brugt blomsterne og vand dem grundigt for at producere en ny afgrøde af blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com