Kan du bruge en løvblæser som en Snerydningsmaskinen?

September 19

Kan du bruge en løvblæser som en Snerydningsmaskinen?

Selvom løvblæsere og sne blæsere er begge landskabspleje værktøjer med høj motorer, ender ligheden der. Mens din løvblæser kan blæse en let afstøvning af tørre sne fra dine dæk, vil ikke det være op til opgaven med at rydde din indkørsel eller fortovet af tung sne. Og din Snerydningsmaskinen er ingen match for bunker af falder blade. Hver maskine er designet til at udføre et bestemt job, og ingen har endnu ikke er opfundet et værktøj, der vil blæse både blade og sne.

Blad blæser mekanik

Løvblæsere arbejde ligesom kraftfulde fans, koncentrerer sig luft til at udsende en insisterende blast at slag blade i bunker-- eller din nabos yard. Så kraftig som denne fan er, det er ikke stærk nok til at beskæftige sig med våd, tung sne. Selv om det kan håndtere let sne, da sneen piles det komprimerer og vokser tungere og du vil snart komme til et punkt hvor Løvblæseren ikke kan flytte den.

Snerydningsmaskinen mekanik

Sneslynger samle sne med en kraftig snegl, så skubber sneen gennem en rutschebane på toppen af maskinen. De må ikke virkelig blæse sne så meget, som kaster det, ved hjælp af en impeller, slynger sneen ud af skuddet. I virkeligheden, er sne blæsere mere korrekt kendt som sne throwers. Sneglen sig tager af øse op den våd sne og transporterer det til blæser mekanisme, som skyder den høje sne i luften, så du kan sigte sne mod siden af den gang eller indkørsel, hvor det kan hober sig op højt. Blæser i Snerydningsmaskinen kun tjener til at flytte samlet sneen ud af den måde — det faktisk ikke rydde sne fra indkørsel eller gang. Sneglen sig tager af.

Andre overvejelser

Sne blæsere er designet til brug i våde, kolde forhold. Selvom våd sne kan undertiden tilstoppes sneglen, vil ikke våd og kold skade mekanismen af maskinen. Løvblæsere beskæftige sig kun med tørre blade. At sætte en løvblæser i kontakt med våd sne vil skade maskinen. Ved en electric løvblæser, kunne det medføre elektrisk stød. Forsøger at bruge din løvblæser som en Snerydningsmaskinen ville ødelægge Løvblæseren og kunne komme dig til skade.

Indstillinger

Hvis du ikke ejer en Snerydningsmaskinen, kunne du låne en fra en nabo. Hvis din nabo ikke har en løvblæser, måske kan du træne en aftale hvor han får lov til at låne din løvblæser i efteråret, og du bruger hans Snerydningsmaskinen om vinteren. Du kan muligvis leje en Snerydningsmaskinen. Du kan ansætte en person med en Snerydningsmaskinen eller plov at rydde din indkørsel. Eller du kunne ty til gammeldags skovle.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com