Tip til fejlfinding for Garage døråbnere

September 24

Tip til fejlfinding for Garage døråbnere

Garageporte er ofte de største bevægelige dele i et hjem og er udsat for flere fælles problemer. Når en garage døråbner stopper i orden, er der normalt et mekanisk problem, der er let at diagnosticere. Du kan løse mange mekaniske problemer på din egen med nogle knowhow og lidt undersøge.

Optiske sensorer

Ved lov, skal garage døråbnere omfatter optiske sensorer, der registrerer personer, dyr eller objekt i vejen for en afsluttende dør. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, men det er også en almindelig årsag til oplukker funktionsfejl. Hvis den optiske sensor på åbneren er ude af trit med sensor fastgjort til døren, vil oplukker ikke arbejde. En uforstyrret stråle af lys skal vises mellem to. Se hvis nogen objekter hindre bjælker, og fjerne de pågældende objekter. Hvis der er ingen objekter, undersøge de optik "øjne" for at se om de er misvisende. Roter øjet for at genoprette tilpasningen.

Diagonstic koder

Nyere garage døråbnere er udstyret med diagnostiske koder, der blinker på skærmen, når der er et problem. Hvis du har en nyere opener og bemærker en kode på skærmen blinker, skal du kontakte din instruktionsbog for at diagnosticere problemet. Din manual bør omfatte fejlfindingstip til fælles koder.

Lukke kraft

Den kraft, hvormed lukker din garageport er justerbar. Hvis døren lukkes med for meget magt, kan det jar de bevægelige dele ved anslaget, hvilket resulterer i en lukning af den afsluttende mekanisme, der vil resultere i en unresponsive oplukker. Teste styrken af døren ved at placere en 2 x 4 på sin vej. Døren skal hoppe tilbage op når det kommer i kontakt med 2 x 4. Hvis det ikke sker, kræver lukke mekanisme en justering. Indstillingerne for justering er normalt tilgængelige på bagsiden af den elektriske boliger. Konsultere din manual, hvis du ikke kan finde huset.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com