Sådan kontrolleres bag i-jorden Pool trin for utætheder

September 27

I jorden swimmingpools er typisk fremstillet af enten gips eller beton. Mange gange, når en i-jorden pool er konstrueret, er skridt bygget som en del af strukturen pool, selv. Ligesom pool er skridt tilbøjelige til at revner og utætheder samt. Forsøger at finde en lækage kan være en frustrerende aktivitet. Du kan søge efter lækager bag pool trin ved at indsprøjte levnedsmiddelfarvestof nær området af en formodet knæk.

Instruktioner

•Fyld en squeeze flaske med vand. Tilsættes nogle dråber af rød frugtfarve til vandet. Fortsæt med at tilføje dråber, indtil løsningen er en mørk rød farve. Dette vil gøre det nemmere at se i vandet.

•Tag på en ansigtsmaske og en snorkel. Inspicere området i trin for formodede revner. Det kan være muligt, at knæk kan gennemskue din beskyttelsesbriller og mad farve er ikke nødvendigt.

•Shut ned filteret pool. Vente på vand til at blive rolig. Gå under vandet med din squeeze flaske og injicere levnedsmiddelfarvestof rundt i området af trin. Dette kan være en tidskrævende indsats; men når en lækage er fundet, vil du se mad farve forsvinder ned i revnen hvor lækagen er.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com